Yeni PC ve Xbox Game Pass Aralık 2021 Oyunları Açıklandı

Mortal Kombat 11, Firewatch ve dahası geliyor!

Microsoft, aboneler için PC ve Xbox Game Pass servisini yeni oyunlar ile zenginleştiriyor. Yapılan duyuru ile yeni PC ve Xbox Game Pass Aralık 2021 oyunları açıklandı. Peki bu ay içerisinde abonelere hangi oyunlar sunulacak? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Assassin’s Creed Valhalla: Dawn of Ragnarök Genişlemesi Duyuruldu!


Yeni PC ve Xbox Game Pass Aralık 2021 Oyunları Geliyor

Yeni PC ve Xbox Game Pass Oyunları Aralık

Listede gördüğümüz oyunlardan Among Us Bulut hizmetine 15 Aralık, geriye kalan Ben 10: Power Trip, Broken Age, Firewatch, The Gunk, Lake, Mortal Kombat 11, PAW Patrol: Mighty Pips Save Adventure Bay, Race With Ryan, Records of Lodoss War: Deedlit in Wonder Labyrinth ve Transformers: Battlegrounds ise 16 Aralık tarihinde PC Game Pass (eski adıyla PC için Xbox Game Pass) ve Xbox Game Pass servisine eklenecek.

Yeni oyunlardan Mortal Kombat 11 elbette ilk etapta dikkat çeken oyun olarak karşımıza çıkıyor. Mortal Kombat X’in kaldığı yerden devam ettirilen hikayeye göre, Shinnok ile ilgili yaşanan hadise annesi Kronika karakterinin harekete geçmesine neden oluyor. Zamanı kontrol etme becerisi ile Raiden’ın planına tüm tarihi yeniden yazarak engel olmak isteyen Kronika, bu isteğinin sonucunda da tüm diyarların dengelerinin bozulmasına neden oluyor. Diyarların dengelerini eski haline getirmek ise haliyle Mortal Kombat karakterlerine düşüyor ve Kronika karakterine karşı büyük bir mücadele de bu sayede başlamış oluyor.

Mortal Kombat 11 dışında, Firewatch ve Lake oyunları da keyifli vakit geçirmek için tercih edilebilecek oyunların arasında bulunuyor.

Son olarak, bu ayın ve aynı zamanda da yılın son gününde beş oyun daha PC Game Pass ve Xbox Game Pass servislerinden ayrılacak. Bu oyunlar şöyle:

Exit mobile version