Yeni NFS Unbound Fragmanı, Takeover Event’ı Gösteriyor

Yeni oyunun tanıtımları tam gaz devam ediyor...

Yeni NFS Unbound Fragmanı, Takeover Event'ları Gösteriyor

Electronic Arts ve Criterion Games, Takeover Event’ın gösterildiği yeni NFS Unbound fragmanı yayınladılar. Oldukça kısa bir gösterim olsa da, bizi eğlenceli görevler bekliyormuş gibi görünüyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: NFS Unbound Fragmanı, Risk ve Kazancı Gösteriyor


2013 yılında çıkmış olan NFS Rivals sonrasında, İngiltere menşeli geliştirici bir kez daha uzun soluklu yarış serisinin direksiyonuna geçti. 6 Ekim 2022 tarihinde ise NFS: Unbound duyuruldu. Önümüzdeki ay içerisinde çıkacak olan oyun için tanıtımlar devam ediyor ve Takeover görevlerine odaklı yeni bir oynanış fragmanı daha yayınlandı.

Yeni NFS Unbound Fragmanı Yayınlandı

Bildiğiniz gibi Need for Speed: Unbound’da, The Grand yarışında yerimizi almak ve bunun için de Weekly Qualifiers kapsamında, dört haftalık etkinlikleri tamamlamak, rakip yarışçılar ile iddiaya girmek ve aracınızı geliştirmek için yeterli miktarda para kazanmak. Takeover görevleri de nihai hedefimize giden yolda bize bir hayli yardımcı olacak.

Bahsi geçen görevlerde, başta bol bol yanlama yapmak üzere şehrin en havalı sokak yarışçılarına karşı yeteneklerimizi sergilememiz beklenecek. Electronic Arts, yayınladığı basın bildirisi ile The Grand isimli büyük yarışta yerimizi alabilmemiz için hem hızlı olmanın hem de tarzın bir araya getirilmesinin gerekeceğine dikkat çekiyor.

PC (Epic Games Store, Origin ve Steam), PlayStation 5 ve Xbox Series için geliştirilmekte olan NFS: Unbound, 2 Aralık 2022 tarihinde satışa sunulacak.

Need for Speed Unbound Sistem Gereksinimleri

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

Exit mobile version