NFS Unbound Fragmanı, Risk ve Kazancı Gösteriyor

Risk yoksa, kazanç ve eğlence de yok...

NFS Unbound Fragmanı, Risk ve Kazancı Gösteriyor

Electronic Arts ve Criterion Games, yeni duyurulan NFS Unbound için tanıtımlar yapmaya devam ediyorlar. 2 Aralık 2022 tarihinde PC (Epic Games Store, Origin ve Steam), PlayStation 5 ve Xbox Series için çıkması beklenen oyun için yeni bir fragman daha yayına verildi.


İlginizi Çekebilir: Yeni Need for Speed Unbound Videosu Yayınlandı


Bildiğiniz gibi yeni Need for Speed, bu ayın ilk haftasında duyurulmuştu. Önümüzde daha epey bir süre var ve Electronic Arts ile Criterion Games de mümkün olabildiğince fazla tanıtım yaparak, daha geniş kitlelere ulaşmayı istiyorlar. Yakın bir zaman önce yayınlanan kısacık oyunun videosunun ardından, bu hafta içerisinde Risk & Reward adı altında yeni bir oynanış fragmanı daha yayınladılar.

Yeni NFS Unbound Fragmanı, Risk ve Kazanç Sistemini Gösteriyor

Hemen aşağıdan izleyebileceğiniz fragmanda, sistemin işleyişi gösteriliyor. Açılış kısmında bir polis kovalamaca sahnesi ile karşılaşıyoruz. Eğer daha fazla kredi kazanmak istiyorsanız, bu kovalamaca sahnelerinde yakayı ele vermemeniz gerekiyor. Elbette polislerin elleri de boş değil. Yeni araçları ve hatta tepeden helikopter ile de takip ediyorlar.

Gerçi bunlar, seriyi yakından takip eden oyuncular için aşina olunan durumlar ama her şeye rağmen dikkatli olmak lazım. O kadar çabanızın sonunda, cebe indirmeyi hayal ettiğin para çöpe gitsin istemezsiniz.

NFS Unbound oyunundaki hedefimiz ise The Grand yarışında yerimizi almak ve bunun için de Weekly Qualifiers kapsamında, dört haftalık etkinlikleri tamamlamak, rakip yarışçılar ile iddiaya girmek ve aracınızı geliştirmek için yeterli miktarda para kazanmak.

Serinin yeni oyunu 2 Aralık 2022 tarihinde çıkıyor, ama öncesinde EA Play ile on saatlik bir deneme fırsatı sunulacak. Bunun için de 29 Kasım 2022 tarihini beklemek gerekecek. Oyunun tam sürümünü aldığınızda, burada kaydettiğiniz aşama da doğrudan aktarılacak. Haliyle her şeye sıfırdan başlamak durumunda olmayacaksınız.

Exit mobile version