Yeni Need for Speed Unbound Videosu Yayınlandı

Driving Effect özelliği de gündeme geldi...

Yeni Need for Speed Unbound Videosu Yayınlandı

Criterion Games, yeni Need for Speed  Unbound videosu ile karşımıza çıktı. Bu video ile oyunun oynanış ve özelleştirme sistemine dair ufak detaylar verildi. Ayrıca Driving Effect özelliğinin kapatılıp kapatılamayacağı sorusu da cevabını buldu.


İlginizi Çekebilir: Need for Speed Unbound Resmen Duyuruldu


Önemli kaynaklar üzerinden gelen sızıntı bilgilerin ardından, geçtiğimiz hafta içerisinde duyurulmuştu Need for Speed Unbound. 2 Aralık 2022 tarihinde PC (Epic Games Store, Origin ve Steam), PlayStation 5 ve Xbox Series için satışa sunulacak olan oyunda, Lakeshore – The Grand adı altındaki nihai sokak yarışı için her hafta kalifiye olmak için mücadele edeceğiz. Bu mücadelemiz sırasında, polis kovalamacaları da olacak.

Fotoğraf kalitesi ile anime tarzı görsellerin bir araya getirileceği Need for Speed Unbound, hemen her yarış oyununda bulunan modifiye ve özelleştirme sistemini yine karşımıza çıkartacak. Buna ek olarak, galip geldiğimiz yarışlar için kullanabileceğimiz çeşitli pozlara da yer verecek.

Yeni Need for Speed Unbound Videosu Ortaya Çıktı

Geçtiğimiz hafta yapılan duyurunun ardından, Electronic Arts ve Criterion Games, oynanış ve özelleştirme sistemi ile ilgili kısa bir gösterim yaptı. Ancak bunu uzun bir video yerine, Twitter üzerinden yayınlanan otuz altı saniyelik bir klip ile gerçekleştirdi.

Bildiğiniz gibi serinin yeni oyununda hızlanır ve bir yerden bir yere atlarken oluşan Driving Effect özelliği bulunuyor ve çeşitli renk patlamaları oluşturuyor. Aracınızın egzoz borusuna uygulamanız durumunda da ilginç duman izlerinin oluştuğu ve farklı nadirlikleri olan bu efektlerin tercihen kapatılıp kapatılamayacağı çoğu kişi tarafından merak ediliyordu. Bugün yayınlanan iki klip ile sorunun cevabı da verildi.

Criterion Games tarafından belirtilene göre Driving Effect özelliği, bütünüyle kapatılabilecek. Bununla birlikte, aracınıza uygulamamayı da seçebileceksiniz.

Need for Speed Unbound Sistem Gereksinimleri

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

Need for Speed Unbound Fiyatı

Steam

Epic Games Store

 

Exit mobile version