Yeni Need for Speed Oyunu Detayları Sızdırıldı

Bir de oyun resmi olarak duyurulsa artık...

Yeni Need for Speed Oyunu Detayları Sızdırıldı

Yeni Need for Speed oyunu detayları sızdırılmaya devam ediliyor. Reddit sitesi üzerinden paylaşılan bilgiler eskilerin bir kısmının üzerinden geçerken, yenilerini de ekliyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Silent Hill ve Metal Gear Solid Oyunları Steam’e Geliyor!


Need for Speed serisinin yeni oyununun bu yıl içerisinde çıkması bekleniyor olsa da, henüz ne Electronic Arts ne de Criterion Games tarafından konuya ilişkin bir açıklama yapılmış değil. Haliyle şu an için büyük tanışmanın ne zaman gerçekleşeceği bilinmiyor.

Zaman içerisinde sizlerle paylaşmış olduğumuz sızıntı haberlerinde, PC, PlayStation 5 ve Xbox Series için geliştirilmekte olan oyunda, Chicago şehrinin hayali versiyonunda geçecek olan bir hikayenin sunulacağını, fotoğraf kalitesinde görsellik ile bizi karşılayacağını ve anime unsurlarının olacağını aktarmıştık.

Adının Need for Speed: Unbound olacağı iddia edilen oyunda, karakter tasarımlarının The Boondocks dizisindekilere benzer olacağı ve oyuncuların harita üzerinde karşılaşıp da yarış başlatabilmelerine dayanan benzersiz bir buluşma sistem bulunacak iken faal durumda bir demiryoluyla karşılaşacağımız da söylenmişti.

Sızdırılan Yeni Need for Speed Oyunu Detayları Neler Sunuyor?

Henüz bu bahsi geçen sızıntılar henüz nihayete ermemiş iken, Reddit üzerinden paylaşılanlar ile hem eskilerin üzerinden geçilmiş iken aynı zamanda yenileri de eklendi. Mesela bunlardan birisi, yayınlanan kısa bir klip ile anime unsurlarına güzel bir örnek oldu.

Sızıntı bilgileri paylaşan kullanıcı, oynanış kısmında drag ve drift etkinliklerinin olmayacağını ama Speedcross için bir geri dönüşün olacağını belirtmiş. Ayrıca oyunculara sunulacak olan araç geliştirme sisteminin Forza markasındakinin basitleştirilmiş versiyonu olacakmış.

Araba değişimleri ise menü tabanlı bir sistemde gerçekleşecekmiş. Yani önce bir park yerine gidiyorsunuz, sonra karşınıza bir menü çıkıyor ve oradan geçiş yapmayı istediğiniz aracı seçiyor ve onaylıyormuşsunuz.

Oyunda bir iddia sisteminin olacağı da söylenmiş. İşleyişe göre, paranızı yatırıp bir etkinliği oynuyorsunuz. Parayı kazanabilmek için yarışı kazanmanızın gerektiğini bilmek için dahi olmaya gerek yok elbette. Eğer daha iddialı bir yarışçı olursanız da daha fazla para kazanabiliyorsunuz.

Kullanıcı tarafından aktarılan detayların devamında, oyunun kapsamlılık yönünden Need for Speed Heat ile benzerlik göstereceği ve çeşitliliğin de büyük ölçüde olacağı söylenmiş. Yeni oyunda kadın karakterler güçlü bir yapıda olacak iken, kültürel sunum da içeriğe dahil edilmiş.

Oyunun geliştirici ekibinin yarısından azı eski Ghost Games ve Criterion Games çalışanlarından oluşuyor ve geri kalanı markaya tamamıyla yeniymiş. İlk günden sunulacak olan içerik bir önceki oyun ile eş değer seviyece olacak iken, incelemelere ve satışlara bağlı olarak neredeyse bir yıl boyunca içerik desteğinin sunulacağı söylenmiş.

Exit mobile version