Yeni Need for Speed’den İlk Görüntüler Sızdı

Serinin yeni oyunu bu yılın son çeyreğinde çıkabilir...

Yeni Need for Speed’den ilk görüntüler sürpriz bir şekilde sızdırıldı. Şu an için söylenti olarak kabul edeceğimiz bu görseller, harita ve oyun içi görüntülerden oluşuyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Yeni Need for Speed Hayali Chicago Şehrinde Geçebilir


Bu sene çıkması beklenen yeni Need for Speed için henüz resmi detaylar ortaya çıkmış değil. Ancak yaşanan sızıntılar neticesinde, birtakım bilgiler ortalıkta dolaşmaya başladı. Hikayesinin Chicago şehrinin Lake Shore City adı verilen hayali bir versiyonunda geçeceği söylenen oyunda, fotoğraf kalitesinde görselleri olacak olsa da anime unsurlarına da denk geleceğiz. Öte yandan, Frostbite motoru ile geliştirilmekte olan yeni Need for Speed’in PlayStation 4 ve Xbox One platformlarına çıkmayacağı da söyleniyor.

Her ne kadar bu yılın EA Play Live etkinliği iptal edilmiş olsa da, Amerika menşeli yayıncının söylediğine göre, geliştirilme aşamasındaki oyunlar zamanları geldiğinde duyurulacak. Haliyle de yeni oyunun bu Yaz mevsiminde duyurulmasını bekleyebiliriz. Hatta Summer Game Fest’in açılış yayınında karşımıza çıkma ihtimali de var.

Yeni Need for Speed’den İlk Görüntüler Ortaya Çıktı

Electronic Arts ve Criterion Games stüdyosunun beklenen duyuruyu ne zaman yapacakları merak edilir iken, Reddit üzerinden yapılan paylaşımlar ile harita dahil ilk oyun içi olduğu söylenen görseller sızdırıldı.

Harita tasarımına bakacak olursak, bir kez daha açık dünya oynanışın sunulacağı belli oluyor. Z01’den Z50’ye kadar işaretlenmiş olan bölgelerin arasında, dokuz farklı noktada garajların olduğunu görebiliyoruz. Son oyunlarda olduğu gibi, buralar güvenli evimiz olacağını ve araçlarımızı buralarda geliştirebileceğimizi tahmin ediyoruz. Elbette geliştirici stüdyonun farklı bir planının olabileceğini akıldan çıkartmamak lazım.

NFS-2022-leaked-map

Aşağıda göreceğiniz diğer iki resim ve kısa video ise oyun içinden alınmış. Bir tanesinde şehir manzarası var iken, diğerinde ise bir tünelin olduğunu görebiliyoruz. Sol alt köşede bir mini harita ve sağ üst köşede de kredimiz dikkat çekiyor. Bir ihtimal soygun görevinden alınmış bir görüntü olabilir. Açıkçası pek bir tahmin bulunmak zor ama mevcut durumu göz önünde bulunduracak olursak, muhtemelen polislerden kaçış durumu söz konusu olabilir.

Halen geliştirilme aşamasında olan yeni Need for Speed, Kasım ayında bizlerle olacak. Gelecekte yaşanacak olan yeni gelişmeleri takipte olacağız.

 

 

Exit mobile version