Yeni Need for Speed Hayali Chicago Şehrinde Geçebilir

Sahnede yine Jeff Grubb var!

Yeni Need for Speed Hayali Chicago Şehrinde Geçebilir

Yeni Need for Speed Chicago şehrinin hayali versiyonunda geçebilir. VentureBeat yazarı Jeff Grubb, söylemlerine devam ediyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Yeni Need for Speed Oyunu Bu Yıl Çıkabilir


Bildiğiniz gibi ünlü yarış oyunu serisi, 2019 yılında çıkmış olan Need for Speed Heat sonrasında sessizliğe gömülmüştü. Electronic Arts şirketinin kararı doğrultusunda el değiştirerek yeniden Criterion Games stüdyosunda dönen serinin yeni oyunu, esasen geçtiğimiz sene bizlerle olacaktı. Ne var ki Battlefield 2042 nedeniyle ertelenmişti.

Bu yıl içerisinde, muhtemelen son çeyrekte satışa sunulması beklenen yeni Need for Speed için henüz resmi detaylar paylaşılmış değil. Ancak internet ortamında, büyük bir merakla beklenen oyunlar ile ilgili sık sık iddialar, sızıntılar ve söylentiler ile karşılaşıyoruz. Yakın bir zaman önce Jeff Grubb tarafından Giant Bomb yayını sırasında söylenene göre yeni oyunun PC platformunun yanı sıra sadece PlayStation 5 ve Xbox Series için Kasım ayı içerisinde çıkacağı söylenmişti.

Yeni Need for Speed Hakkında İlginç İddialar Var

Henüz Electronic Arts veya Criterion Games henüz bu söyleme yanıt vermemiş iken Grubb, bir başka Giant Bomb yayını sırasında yeni açıklamalarda bulundu.

Ünlü isim tarafından söylenene göre sıradaki oyun, Chicago şehrinin kurgusal hale getirilmiş versiyonunda geçecek ve yine bir senaryo ile karşımıza çıkacak. Bununla birlikte, mevcut nesil konsolların gücü ile fotoğraf kalitesinde gerçekçilikte olacak olsa da birtakım anime unsurlarını da içereceğini sözlerine ekledi.

Bu yılın son çeyreğinde çıkacağı söylenen oyunun nihai adı ve işlenecek olan konusu hakkında herhangi bir detay paylaşılmış değil. Ancak Forza Horizon serisinin bu kadar yükselişte olup da yarış türünün standartlarını belirleyen bir seviyede olduğunu göz önünde bulunduracak olursak, Electronic Arts ve Criterion Games ikilisinin uzun soluklu seriye yeniden iddialı olabilmesi için yeni oyunda nasıl bir yaklaşım izleyeceklerini de merak etmiyor değiliz.

Son olarak, Amerika menşeli yayıncı tarafından EA Play Live 2022 sunumunun iptal edildiğini ve yeni oyunlar hakkındaki bilgilerin her biri için doğru zaman geldiğinde açıklanacağını söylemiş olduğunu hatırlatalım.

Exit mobile version