Yeni Naughty Dog Oyunları Ne Zaman Duyurulacak?

Stüdyo farklı bir anlayış içerisindeymiş...

Merakla yeni Naughty Dog oyunları ne zaman duyurulacak diye bekliyoruz. Her ne kadar eş başkan Neil Druckmann epey sabırsız olsa da, geçmişteki deneyimlerinden dolayı epey ihtiyatlı davranacaklarını dile getiriyor. Öyle ki, duyurular yapıldığı gün ile çıkış günü arasında fazla bir zaman olmayacakmış. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Uncharted Serisi Sil Baştan Alınabilir


Son olarak The Last of Us Part 1 ile karşımıza çıkan Naughty Dog stüdyosunun sıradaki projelerini büyük bir merakla bekliyoruz. Halihazırda geliştirilme aşamasında olduğunu bildiğimiz çok oyunculu The Last of Us var.

Bu oyunun haricinde, bir süre önce tam olarak geliştirilme aşamasında geçildiği söylenen The Last of Us Part 3 ve eski çağlarda geçecek olan fantastik temalı oyun da listede yer alıyor. Her şey iyi, güzel ve hoş da, geliştirici stüdyo tarafından duyurular ne zaman yapılacak?

7f13d3_ae22862c4b9e4fa7ae93adf86959e39a_mv2

Yeni Naughty Dog Oyunları Ne Zaman Geliyor?

Bildiğiniz gibi Naughty Dog eş başkanı Neil Druckmann, üzerinde çalıştıkları oyunları duyurmak için epey sabırsız olduğunu birçok kez dile getirmişti. ComicBook.com tarafından yapılan bir röportajda konuşan Druckmann tarafından söylenene bakılırsa, duyuru günü ile çıkış günü arasındaki süre mümkün olabildiğince kapatılmak isteniyor. Diğer bir deyişle, projelerin duyurularının net tarihin belirlendiği ve herhangi bir ertelemeye gerek duyulmayacak zamanda yapılacağı sonucunu çıkartabiliriz.

“Haklısınız, Uncharted 4 ve The Last of Us Part 2’yi önceden duyurduk. Ama bu aslında kimi zaman stüdyoda yaşadığımız az biraz iş-hayat dengesi sorunlarına yol açtı. Duyuruyu birazcık erteleyerek, programımız ile oynayabilirdik. Ve artık üretime nasıl yaklaşacağımız konusunda daha bilinçliyiz. Yani çok oyunculu The Last of Us ve bizi bir hayli heyecanlandırdığının ötesinde bir şey söylemeyeceğim başka bir projemiz daha var.”

Görünüşe göre bu yeni yaklaşım, beklentileri idare etmeye yardım edecek ve geliştiriciler için çalışma koşullarının zorlaşmasının önüne geçecekmiş gibi görünüyor. Hatırlayacağınız üzere The Last of Us Part 2 ile ilgili böylesi bir durum sonradan açığa çıkmış ve büyük tepki çekmişti. Naughty Dog da benzer bir durumun yeniden yaşanmasını istemiyor.

Son olarak, Naughty Dog eş başkanı Neil Druckmann, çok oyunculu proje dışında, başka bir The Last of Us oyunu üzerinde çalışmayı istediğini yineledi. Hatırlayacağınız üzere 2021 yılının Nisan ayında Script Apart tarafındna gerçekleştirilen bir podcast yayınında, Druckman tarafından Part 3 için hikaye taslağının Ortak Yazar Halley Gross ile oluşturulduğu söylenmişti. Yakın bir zaman önce The Hollywood Reporter ile yaptığı röportaj sırasında da “Sanırım anlatılacak daha fazla hikaye var.” yorumunda bulundu. Bakalım gelişmeler ne yönde olacak?

Exit mobile version