Yeni Modern Warfare 3 Multiplayer Ücretsiz Erişim Fırsatı Başlıyor

Bu fırsatı kaçırmayın!

Güncel Call of Duty oyunlarının aktif oyuncu kitlesini daha da genişletmek için, ara sıra Activision tarafından çok oyunculu modları sınırlı süreli ücretsiz deneme fırsatları sunuluyor. Bu hafta da onlardan bir yenisi gerçekleşiyor. Üçüncü sezonun başlaması ile sınırlı süreli Modern Warfare 3 Multiplayer ücretsiz erişim programı da bugün. Detaylar haberimizde sizi bekliyor.


İlginizi Çekebilir: Yeni Call of Duty Açık Dünya Oynanış ile Karşımıza Çıkacak


Modern Warfare 3 Multiplayer Ücretsiz Erişim Fırsatını Kaçırmayın

Activision, satışa sunulan her yeni Call of Duty için sınırlı süreli ücretsiz erişim programını gelenek haline getirmişti. Modern Warfare 2 sonrasında, güncel oyun ile tam gaz devam ediyor. Yeni duyuru ile yeni Modern Warfare 3 Multiplayer ücretsiz erişim programı, 8 Nisan 2024 Pazartesi günü sona erecek.

4fe6a84ea2b3a384712ea5757a22576ae842_1920xt1080

Verilen detaylara göre, Emergency, Das Haus, Airborne ve Satan’s Quarry dahil dokuz çok oyunculu harita, Hardpoint, Kill Confirmed, Capture the Flag, Domination ve Team Deathmatch olmak üzere beş çok oyunculu mod sizleri bekliyor. Ayrıca kısıtlamasız bir Modern Warfare Zombies deneyimi de yaşayabileceksiniz.

Eğer serinin son oyununu almak istiyorsanız, ama fiyatından dolayı çekinceniz var ise bu fırsat size net bir karar verebilme olanağı sunacaktır. Halihazırda PlayStation ve Xbox mağazalarında indirimli olarak 1999.99 TL yerine 1299.99 TL’ye satıldığını söyleyelim.

Exit mobile version