Yeni Modern Warfare 2 Multiplayer Sınırlı Süreli Oynama Fırsatı

Ancak ilginç bir durum var...

Activision tarafından yapılan duyuru ile yeni Modern Warfare 2 Multiplayer sınırlı süreli oynama fırsatı, yedi gün süreyle oyuncuların erişimine açık olacak. Ancak bu defa ilginç bir kısıtlamalar getirilmiş. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Modern Warfare 3 Fragmanı Open Combat İşleyişini Gösteriyor


Activision, satışa sunulan her yeni Call of Duty için sınırlı süreli ücretsiz erişim programını gelenek haline getirmişti. Moder Warfare 2 için de bu yönde birçok haber paylaşmıştık sizinle ve şimdi de bu haberlerin bir yenisi ile karşınızdayız.

Yeni Modern Warfare 2 Multiplayer Sınırlı Süreli Oynama Fırsatı Bugün Başlıyor

Beşinci Battle Pass sezonunun yayınlanmasının ardından, Activision ve Infinity Ward tarafından yapılan duyuru ile Modern Warfare 2 oyununun çok oyunculu modları bir hafta boyunca ücretsiz olarak indirilip oynanabilecek. Bugün TSİ 20:00 itibarıyla başlayan program, 20 Eylül 2023 Çarşamba günü TSİ 20:00 sıralarında sona erecek.

4191801-mwii-season-5-reloaded-free-access-tout

Bu süreçte, yeni sezon ile gelen DRC – Zone 1 ve Punta Mar, Strike ve Vondel Waterfront dahil on iki harita ve yine yeni sezon ile oyunculara sunulan Havoc ve Domination, Hardpoint, Kill Confirmed ve Team Deathmatch dahil on bir mod erişime açık olacak. Shipment 24/7 gibi oynatma listelerini ve Guijjarro ve Al Malik International olmak üzere Battle Map haritalarını ve Ground War ve Invasion modlarını da deneyebileceksiniz. Ayrıca parti dahil farklı mod kategorileri de sizi bekliyor.

Yalnız Activision ve Infinity Ward, ücretsiz Multiplayer deneme sürecine bazı sınırlandırmalar getirmişler. Öyle ki belirli oynatma listeleri ve maç içi zamana göre iki buçuk saat ile kısıtlanmış. Muhtemelen beşinci sezon içeriklerinin de dahil edilmesinden dolayı böyle bir karar alınmış. Ancak yine de bir göz atmak için ideal olabilir.

Exit mobile version