Yeni Metro Oyunu 2024 Yılında Çıkabilir

Gözler 4A Games stüdyosunda...

Insider Gaming sitesinde yer alan bir rapora göre, yeni Metro oyunu 2024 yılında çıkabilirmiş. Oyunla ilgili birtakım yeni detaylar da sızdırıldı. Elbette henüz resmiyet kazanmadığı için söylenti olarak bir kenarda tutuyoruz, ama Tom Henderson tarafından aktarıldığı için aklımızın bir köşesine not etmekte de fayda var.


İlginizi Çekebilir: Yeni Metro Oyunu Ukrayna’daki Savaştan Esinlenilecekmiş


4A Games, yeni Metro oyunu ile ilgili ilk detayları Ocak ayının sonlarına doğru gün yüzüne çıkartmıştı. Revizyondan geçirilmiş 4A Engine ile 2020 yılından bu yana PC, PlayStation 5 ve Xbox Series için geliştirilmekte olan oyun, Ukrayna savaşını konu alacak. Dahası ise Mevcut nesil konsolların gücünden, depolama biriminden ve ışın izleme teknolojisi destekleyen donanımından tamamıyla istifade edileceği de söylenmişti.

Şu an için merak edilen diğer detayların ne zaman paylaşılacağı bilinmiyor, ama Insider Gaming sitesi üzerinde yer alan paylaşım ile birkaç şey daha ortaya çıktı.

content_63ef722119c50_77598

Yeni Metro Oyunu Hakkında Yeni Detaylar Sızdırıldı

Tom Henderson tarafından kaynakları üzerinden aktarılana göre, yeni oyunun geliştirilme aşaması gayet gidiyormuş ve baştan sona oynanabilir durumdaymış. Görünüşe göre resmi duyuru çok uzak olmayan bir zamanda yapılabilir.

Bir rüya sekansı sonrasında harekat üssünde uyanmamız ile başlayacak olan yeni oyunda, klasik Metro formülünün korunmaya devam edilip, gizlilik, üretim ve kaynak toplama dahil aşina olduğumuz pek çok oynanış mekaniği de yine karşımıza çıkacakmış.

Insider Gaming sitesinde yer alan raporda, net bir çıkış tarihi verilmemekle birlikte 2024 yılının hedeflendiği söylenmiş. Ne var ki bunun değişebileceğinden bahsediliyor.

Exit mobile version