Yeni Mass Effect 5 Tanıtım Fragmanı

Sorular, sorular...

Yeni Mass Effect 5 Tanıtım Fragmanı

Bildiğiniz gibi BioWare şu anda hem yeni Dragon Age hem de yeni Mass Effect üzerinde çalışıyor. Bu oyunlardan Dragon Age: Werewolf odak noktasındayken, Mass Effect 5 ise geri planda geliştiriliyor. Bu yılın N7 gününde ise yeni Mass Effect 5 tanıtım fragmanı yayınlandı. Ne var ki, 2020 yılının Aralık ayındaki son yayınlanana göre epey kısa diyebiliriz.


İlginizi Çekebilir: Beklenen GTA 6 Duyurusu Bu Hafta Gerçekleşecekmiş


Yeni Mass Effect 5 Tanıtım Fragmanı Yayınlandı

Henüz adı açıklanmamış olan sıradaki oyunun fragmanı, toplamda otuz dört saniye uzunluğunda ve kafalarda pek çok soru işareti bıraktı. Bununla birlikte geliştirici stüdyo da oyunda karşımıza çıkacak olan karakterler ile ilgili ipuçlarını erkenden vererek fazlasıyla merak uyandırdığını söyleyebiliriz. Yeni Mass Effect 5 tanıtım fragmanı için aşağıya göz atabilirsiniz.

On dört saat içerisinde iki yüz elli bin izlenmeyi geride bırakmış olan fragman öncesinde, Defiance ve Epsilon olmak üzere on saniyeden kısa iki kesit yayınlanmış ve bilhassa Epsilon isimli olanda insan ırkının meydan okumasına dikkat çekilmişti.

Orijinal üçlemedeki son oyun ile güncel oyun olan Mass Effect: Andromeda hikayelerini birleştireceği tahmin edilen beşinci oyunda, Andromeda galaksisinden gelen tehlike sinyalleri söz konusu ve bunun Samanyolu galaksisinden gelecek bir yanıta kapı açtığı söyleniyor.

Son olarak, şu an için nasıl bir Mass Effect 5 ile karşılaşacağımıza dair pek bir bilgi yok. Görsellik ve hikaye anlamında net şeylerin söylenmediği gibi, çıkış yılına dair bir bilgide verilmedi. Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version