Yeni Marvel Oyunu Duyuruldu!

Bu duyuruyu uzun zamandır bekliyorduk!

Yeni Marvel Oyunu Duyuruldu

Bu gece gerçekleştirilen Disney and Marvel Games Showcase sunumu sırasında, Amy Hennig tarafından geliştirilmiş olan yeni Marvel oyunu duyuruldu. Oyunun ismi verilmemiş olsa da, merak edilen bazı detaylar gün yüzüne çıktı.


İlginizi Çekebilir: Marvel’s Spider-Man Remastered Türkçe Yaması Çıktı!


Geçmişte Legacy of Kain, Jak and Daxter ve Uncharted gibi önemli serilerin bir parçası olmuş olan Amy Hennig, 2014 yılında Naughty Dog ile yollarını ayırdıktan sonra, son olarak 2019 yılında Skydance Media şirketine katılmış ve modern bilgisayar görselliğine sahip olacak hikaye odaklı deneyimler üzerinde çalışmak için yeni bir bölüm açtığını duyurmuştu.

Amy Hennig’in Yeni Marvel Oyunu Sonunda Duyuruldu!

2021 yılının Ekim ayı içerisinde yapılan sürpriz bir açıklama ile Hennig, bir Star Wars oyununa ek olarak bir de yeni Marvel oyunu üzerinde çalıştığını da duyurmuştu. Uzun zamandır hakkında herhangi bir bilgiye sahip olamadığımızı bu gizemli proje, dün TSİ 23:00 sıralarında başlayan Disney and Marvel Games Showcase sırasında gösterildi.

Her ne kadar adı ve çıkacağı platformlar açıklanmamış olsa da, ‘Dört Kahraman, İki Dünya’ sloganı ile İkinci Dünya Savaşı döneminde geçecek olan oyunda genç Captain America (Steve Rogers) ve Black Panther (Azzuri) başta olmak üzere, Howling Commandos üyesi ve Birleşik Devletler askeri Gabriel Jones ve Wakanda Spy Network lideri Nanali karakterleri karşımıza çıkıyor. İki Dünya olarak nitelendirilen ise, görünüşe göre Paris ve afişin sağ tarafında yer alan Wakanda.

Coşkusu ve desteği için hayranlara teşekkürlerini sunan Skydance New Media başkanı Amy Hennig, özgün bir hikaye ve yeni karakter takımı oluşturulduğu yaratıcı aşamada Marvel şirketinin de inanılmaz bir ortaklık örneği gösterdiğini de sözlerine ekledi.

Marvel Games başkan yardımcısı ve yaratıcı yönetmen Bill Roseman ise, yeni Marvel oyunu duyurusunun hayranların beklediği aksiyon dolu macera için sadece bir başlangıç olduğunu söyledi. Karakterlere derin bir sevgisi ve saygısı olan ekibin, çizgi roman serisinden fazlaca esinlendiklerini ve bütünüyle yeni ve heyecan verici bir deneyim için inanılmaz seviyedeki hikaye anlatımı yeteneklerini kullanacaklarını da dile getirdi. Bununla birlikte, daha fazla detay önümüzdeki aylarda paylaşılacakmış.

Exit mobile version