Yeni Mafia Oyunu Hangar 13 Tarafından Onaylandı

Ünlü seri yeni oyun ile yoluna devam edecek...

Yeni Mafia oyunu Hangar 13 tarafından geliştiriliyor. Bugün serinin yirminci yılına ilişkin olarak bir gönderi yayınlayan geliştirici, en sonunda beklenen haberi verdi. Ancak serinin yeni halkası için epey bir süre beklememiz gerekecekmiş gibi görünüyor.


İlginizi Çekebilir: Yeni Mafia Oyunu Don Salieri’yi Konu Alabilir


Mayıs ayı içerisinde yeni Mafia oyununun geliştirilme aşamasında olduğuna dair söylentiler ortaya çıkmıştı. Kotaku sitesine yansıyan habere göre, yeni oyunun Unreal Engine 5 ile geliştirilmekte olduğu ve hikaye olarak üçlemenin öncesindeki bir zamanı konu alacağı söylenmişti.

Birkaç gün sonrasında da XboxEra Youtube kanalı üzerinden yayınlanan bir videoda, senaryosu on dokuzuncu ve yirminci yüzyıllar arasında geçecek olan sıradaki oyun ile kronolojide en başa dönüleceği ve güç kazanmakta olan Don Salieri rolünde olacağımız iddia edilmişti. İlk iki bölümün Sicilya adasında geçebileceği de söylenmiş iken, ilk oyundaki gibi çizgisel bir oynanış ile Salieri ve ailesinin maceralarına odaklanılacağından da bahsedilmişti.

mafia-definitive-edition-1

Yeni Mafia Oyunu Yine Hangar 13’ten Gelecek

Yakın bir zaman önce serinin yirminci yılına ilişkin bir kutlama gönderisi paylaşmış olan Hangar 13, tamamıyla yeni bir Mafia’nın geliştirilme aşamasında olduğunu onayladı. Ne var ki Genel Müdür Roman Hladik, oyunun birkaç yıl ötede olduğunu ve şu an için verebilecekleri herhangi bir bilginin olmadığını söyledi. Bununla birlikte Hladik, sevilen marka üzerinde çalışmaya devam etmekten ve oyuncuları yeni hikayeler ile eğlendirmekten dolayı gerçekten heyecanlı olduklarını da sözlerine ekledi.

Görünüşe göre ya geliştirilme öncesi ya da geliştirilme aşamasının erken bir safhasındalar. Haliyle paylaşılacak herhangi bir şeyin olmaması da gayet mantıklı diyebiliriz.

Bakalım ilk detayları ne zaman alacağız? Önümüzdeki zaman zarfında olası beklenmedik sızıntılar ile karşılaşabiliriz. Haliyle gelişmeleri takipte olacak ve aldığımız yeni haberleri de en kısa sürede sizlere aktarmaya gayret edeceğiz.

Exit mobile version