Yeni Lord of the Fallen Oynanış Videosu Yayınlandı

Yılın iddialı bir diğer oyunuyla buluşmaya az kaldı...

Yeni Lord of the Fallen Oynanış Videosu Yayınlandı

CI Games ve Hexworks, bu hafta gerçekleştirdikleri bir sunum ile yeni Lord of the Fallen oynanış videosu ile karşımıza çıktılar. Bu vesile ile oyun hakkında yeni şeyler görebilmemiz mümkün oluyor.


İlginizi Çekebilir: Yeni EA Sports FC 24 Videosu ile Oynanışa Derinlemesine Bakılıyor


GamesCom 2022 fuarında duyurulan ve Hexworks tarafından PC (Steam), PlayStation 5 ve Xbox Series için geliştirilen ve CI Games tarafından da yayınlanacak olan Lords of the Fallen, bu yılın iddialıları arasında yer alıyor. 13 Ekim 2023 tarihinde satışa sunulacak olan oyunun hikayesine göre kötü niyetli Adyr, öldürülüşünden yıllar sonra intikam almak için geri dönecek. Biz ise, Efsanevi Kara Şövalyeler tarikatının bir mensubu olarak, yaydığı kötülükler ile mücadele edeceğiz.

Yeni Lord of the Fallen Oynanış Videosu

Bu hafta içerisinde gerçekleştirilen genişletilmiş oynanış sunumu ile on yedi dakikalık bir kısmı gösterildi. Bildiğiniz gibi Lords of the Fallen, Unreal Engine 5 ile geliştiriliyor ve motorun gücü ile görsellik pek tabii ki üst düzey olacak. Ancak gelişmişlik sadece görsellik ile sınırlı değil. Oynanış tarafında da fazlaca çeşitlilik bizi bekliyor.

 

Senaryo boyunca bizlere sunulacak olan iki dünya arasında hem açık dünya keşfi hem de çatışmalar ile bağlantılı dinamik olarak geçiş yapabilmenin yanı sıra, oyunda dokuz farklı sınıf bizi bekleyecek. Ne var ki bu sınıflar, kozmetik gibi işlev gösterecek ve seçim yaptıktan sonra da üzerinde istediğimiz şekilde değişim yapabilmemiz mümkün olacak.

Video sırasında, ziyaret edeceğimiz mekanları, karakterimizin özelliklerini ve az da olsa büyük bir düşman ile savaşı görebiliyoruz. Ayrıca kooperatif oynanışa da değinilmiş.

En Düşük Gereksinimler (720p – Düşük Kalite Ayarları)

Önerilen Ayarlar (1080p – Yüksek Kalite Ayarları)

Exit mobile version