Yeni League of Legends Şampiyonu Renata Glasc Oldu

Yolu açın, Renata Glasc geliyor!

Yeni League of Legends Şampiyonu Renata Glasc Oldu

Yeni League of Legends şampiyonu Renata Glasc tanıtıldı. Gerçekleştirilen tanıtım ile beraber dünya genelinde milyonlarca oyuncu tarafından oynanan MOBA oyunu League of Legends’ın Renata Glasc isimli yeni şampiyonunun yetenekleri belli oldu. Rell yetenekleri ile ilgili detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Suicide Squad: Kill The Justice League Ertelenmiş Olabilir


27 Ekim 2009 yılında çıkışını gerçekleştiren League of Legends, kısa süre içerisinde dünya genelinde çok popüler hale gelmeyi başardı. İlk başlarda az sayıda şampiyon sunan Riot Games, aradan geçen zaman boyunca oyuna yeni şampiyonlar ekleyerek şampiyon yelpazesini genişletti.

Popüler MOBA oyununa yeni şampiyonlar eklenmeye devam ediyor. Riot Games tarafından 16 Şubat 2022 tarihinde yayınlanacak olan 12.4 güncellemesi ile kadroya katılacak olan yüz elli dokuzuncu League of Legends şampiyonu tanıtıldı.

Renata Glasc, fazlasıyla marifetli ve özverili Zaunlu simyacıların olduğu bir aileden geliyor. Öngörüsü ve iş zekası ile yaşadığı şehirde gelmiş olup, hırsı ve gelişmiş teknoloji mirası ile Zaun sınırlarının ötesine geçmeyi hedefliyor.

Yeni League of Legends Şampiyonu Renata Glasc Yetenekleri

Riot Games tarafından oyunun resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan tanıtımla, Vadi’ye katılacak olan destek şampiyonunun özellikleri ve yetenekleri şu şekilde:

Nüfuz (Pasif)

Renata Glasc’ın temel saldırıları düşmanlarını işaretliyor ve fazladan hasar veriyor. Renata’nın takım arkadaşları, fazladan hasar vererek işaretlemeyi tüketiyor.

Q – Tokalaşma

Yeni şampiyonumuz, robot kollarından ilk düşman hasarını sabitliyor. Bu yeteneği, düşmanı hedef yönünde fırlatarak diğer düşmanlara hasar vermek ve eğer fırlatılan hedef bir şampiyon ise sersemletmek için yeniden etkinleştirebiliyor.

W – Kurtarma Paketi

Renata, müttefik şampiyona veya kendisine düşmanlara karşı artış gösteren Saldırı Hızı ve Hareket Hızı kazandırıyor. Eğer müttefik düşman bir şampiyonu yere sererse, güçlendirme süresi sıfırlanıyor. Eğer bu paket aktif iken takım arkadaşınızı kaybederseniz, sağlıkları tamamıyla dolacak ama üç saniye içinde yanarak ölmeye başlayacak. Ölmeden önce bir şampiyonu yere sererse, yanarak ölmekten kurtulabiliyor.

E – Avantaj Programı

Renata Glasc, müttefiklere kalkan olup nüfuz ettiği düşmanlara hem hasar veren hem de onları yavaşlatan kimyasal roketler fırlatıyor. Bu roketler aynı zamanda etkilerini kullanmaları durumunda, karakterin etrafına ve azami menzile ulaşıp patlamaları ile kendi çevrelerine de uyguluyorlar.

R – Usulsüz Devralma

Riot Games tarafından verilen detaylara göre, Renata Glasc düşmanları çıldırtan, saldırı hızlarını arttıran ve etraflarındaki her şeye temel saldırılar yapmalarını sağlayan kimyasal bir duman yayıyor. Çıldırmış olan düşmanlar, öncelikle kendi müttefiklerine saldırdıktan sonra, tarafsız birimlere, Renata’nın takımına ve son olarak da Renata’ya saldırıyorlar.

 

Exit mobile version