Yeni Layers of Fear Oynanış Videosu

Korkunun katmanlarına iniyoruz...

Yeni Layers of Fear Oynanış Videosu

Bloober Team, yeni Layers of Fear oynanış videosu yayınladı. PC ve mevcut nesil konsollar için çıkacak olan oyun hakkında daha fazla fikir sahibi olmayı istiyorsanız, haberimizin içeriğindeki videoyu kaçırmamanızı öneriyoruz. Keyifli seyirler.


İlginizi Çekebilir: Yeni Silent Hill Filmi İçin Çekimler Nisan’da Başlıyor


Korku türü oyunlar denince akla gelen stüdyolardan birisi olan Bloober Team, birden fazla proje üzerinde çalışıyor ve içlerinden birisi de Layers of Fear. Duyurulduğunda Layers of Fears olsa da, sonradan isim değişikliğine gidilmiş ve sondaki ‘s’ harfi atılmıştı.

Unreal Engine 5 ile geliştirilen ve Haziran ayı içerisinde satışa sunulması beklenen oyun, yoğun araştırma ve saplantılarının esiri olmuş sanatçıların hikayelerini keşfedeceğimiz bir anlatıma odaklanılacak ve duyguları zenginleştiren bir korku sunacak. Önceki oyunlar ile oluşturulan temeller üzerine geliştirilmekte olup, yeni bir hikaye ile karşımıza çıkacak.

The Painter, The Actor ve The Writer olmak üzere üç farklı hikaye sunulacak. Bu hikayeler esasen indirilebilir içeriği Inheritance ile Layers of Fear ve The Final Note içeriği ile Layers of Fear 2 oyunlarını temsil ediyor. Haliyle kafamızdaki bütün soru işaretleri de cevaplarını bulmuş olacak. Ayrıca, kullanılacak olan yeni bir mekanikler iken ek özellikler ile bölümler ve hikayeler birbirlerine çok iyi bir şekilde bağlanacak.

Işın izleme, Niagara, HDR ve 4K çözünürlük desteği ve Lumen sistemi ile gerçeğe çok yakın görüntüler ile korkuyu iliklerimize kadar hissedeceğimiz senaryo boyunca, karanlık ortamlar ve pek çok bulmaca da bizi bekleyecek.

PC, PlayStation 5 ve Xbox Series için satışa sunulacak olan Layers of Fear için yayınlanan oynanış videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yeni Layers of Fear Oynanış Videosu

Exit mobile version