Yeni Horizon Call of the Mountain Detayları

Ryas ve Hami'yi yakından tanıyalım...

Yeni Horizon Call of the Mountain Detayları

US PlayStation Blog üzerinden yapılan paylaşım ile yeni Horizon Call of the Mountain detayları ortaya çıktı. Bu sayede, hem Ryas hem de yeni karakter Hami ile bilgiler ediniyoruz. İşte detaylar.


İlginizi Çekebilir: Çok Oyunculu Horizon Videosu Sızdırıldı


PlayStation VR2 için Guerrilla Games ve Firesprite ortaklığı ile geliştirilen ve cihazın çıkacağı 22 Şubat 2023 tarihinde piyasada olacak Horizon Call of the Mountain, bizi şimdiye kadar görmediğimiz ve eski bir Shadow Carja üyesi olan Ryas isimli bir karakterin rolüne büründürecek.

Yeni Horizon Call of the Mountain Detayları Ortaya Çıktı

Dün US PlayStation Blog üzerinden yeni bir paylaşımda bulunan Guerrilla Topluluk Yöneticisi Chante Goodman, oyun ile ilgili hem Ryas’ı hem de bir diğer yeni karakter olan Hami’yi kapsayan ilginç birtakım yeni detaylar sundu.

Shadow Carja üyesi olduğu zamanlarda usta bir tırmanışçı, becerikli bir savaşçı ve makine avcısı haline gelmiş olan Ryas, Red Raid’lerin sorumlusu Mad Sun-King Jiran için sadık bir asker pozisyonundaymış. Oyunda da Carja Sundom ve Red Raid etkisini göreceğimiz söyleniyor. Karakterimiz ayrıca Prince Itamen’in kaçırılmasında da rol oynamış.

Call of the Mountain oyununda ise Ryas, Carja tarafından yakalanacak. Horizon: Zero Dawn sırasında da karşımıza çıkan Avad, yeni bir tehdidi araştırmamız karşılığında özgürlüğümüzü bahşedecek.

Stüdyonun Hikaye Yönetmeni Ben McCaw, karakterimizin haklı gerekçeler ile yanlış tarafa geçtiğini söylüyor. Ailesi parçalanmış ve nihai olarak hapse düşmüş. Bu hikayedeki ana hedefimiz ise, kefaret ve onuru geri kazanma üzerine bir ilerleyiş sunacakmış. Senaryo boyunca, hem yeni hem de tanıdık yüzlerle karşılaşacağımız da söyleniyor.

Senaryoda bize Border Guard (Sınır Muhafızı) görevi ile Red Raid’den kaçan, zeki ama çabuk öfkelenen Hami isimli bir karakter eşlik edecek. Kendisi ettiğimiz zulümlerden dolayı bizden nefret ediyormuş. Görünüşe göre, biraz sıkıntılı bir macera bizi bekliyor.

Exit mobile version