Yeni Hogwarts Legacy Oynanış Videosu

Şunun şurasında iki aydan az kaldı...

Yeni Hogwarts Legacy Oynanış Videosu

Bu hafta içerisinde yeni Hogwarts Legacy oynanış videosu, gerçekleştirilen canlı yayın ile oyuncuların karşısına çıkartıldı. Yarım saat kadar süren canlı yayın sırasında, pek çok detayı da görebilmek mümkün oluyor. Bakalım Hogwarts Legacy bizi etkilemeye devam ediyor mu? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Hogwarts Legacy PS4, Switch ve Xbox One için Gecikecek


Buluşmaya iki aydan az bir zaman kalmış olan Hogwarts Legacy, bizleri 1800’lü yıllara götürecek. Yani filmlerde ve kitaplarda anlatılan dönemlerin bile öncesine gideceğiz. Büyücülük dünyasını tehdit eden kadim bir sırrın anahtarını elinde tutan bir öğrencinin rolünde olacağız.

Büyük bir sabırsızlıkla beklenen oyun için dün itibarıyla yeni bir canlı yayın gerçekleştirildi ve Oyun Yönetmeni Alan Tew, Sistem Tasarımcısı Mekenzy Toner ve Topluluk Yöneticisi Chandler Wood katılımı ile oynanış gösterimi yapıldı.

Yeni Hogwarts Legacy Oynanış Videosu Neler Sunuyor?

Yarım saat civarı süren gösterim sırasında, oyunda yer verilen birçok dinamiği görebiliyoruz. Süpürgeye atlayıp da uçma, savaş sekansları ve büyüler dahil pek çok detay karşımıza çıkıyor. Bunların yanı sıra, süpürge dışında Hippogriff ve alabileceğimiz farklı görevleri görebiliyor ve diğer büyücülerle de bir araya geliyoruz.

Room of Requierment ise videoda karşımıza çıkan ilginç bir oynanış mekaniği oluyor. Özelleştirilebilir ev olan bu mekaniğe bağlı olarak, iksirlerinize farklı yapılar kazandırabiliyor, bitkilerimiz ile ilgileniyor, teçhizatımızı geliştirebiliyor, savaşta yardımı dokunacak özellikleri atayabiliyor, odamızdaki heykelleri ve dekorasyonları özelleştirebiliyoruz.

Geçtiğimiz günlerde yapılan duyuru ile Hogwarts Legacy oyununun PC, PlayStation 5 ve Xbox Series için geliştirilme aşamasının tamamlandığını ve eş zamanlı olarak PlayStation 4, Switch ve Xbox One için de ileri bir tarihe atıldığını öğrenmiştik.

Son olarak, bir süredir ülkemizde ön-sipariş ile satın alınamayan oyun, Epic Games ve Steam üzerinden 699 TL ve Xbox mağazasından da 799 TL ile ön-siparişe açılmış durumda. PlayStation mağazasından da muhtemelen yakın bir zamanda ön-sipariş ile satın alınabilir duruma gelecektir diye tahmin ediyoruz.

Exit mobile version