Yeni Harry Potter Oyunu Hogwarts Legacy Dikkatleri Üzerine Çekiyor!

Fazlasıyla göz alıcı duruyor...

Hogwarts Legacy

Warner Bros. Interactive Entertainment, Avalanche Software ve Portkey Games ortaklığında geliştirilen yeni Harry Potter oyunu Hogwarts Legacy PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Series ve PC için duyurdu. Peki oyun bizlere neler sunuyor olacak? İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: God of War: Ragnarok Resmen Duyuruldu!


Hogwarts Legacy Bizlere Neler Sunacak?

Warner Bros tarafından geliştirilen RPG türündeki Harry Potter oyunu Hogwarts Legacy en sonunda resmi olarak duyuruldu ve oyunun tanıtım fragmanı paylaşıldı. Söz konusu fragmana aşağıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz.

Açık dünya aksiyon RPG Harry Potter oyunu Hogwarts Legacy 1800’lerdeki Hogwarts’ı ele alıyor ve bu genil, büyüleyici dünyada oyuncular büyücülük dünyasını tehdit eden sırrın peşinden giden bir öğrenciyi deneyimleyecekler.

Çıkış Tarihi Belli mi?

Hogwarts Legacy’nin Haziran 2021’de piyasaya sürülmesi bekleniyor. Henüz çıkış yılı dışında ek bir bilgi paylaşılmış değil. Konu hakkında daha fazla detay paylaşıldıkça sizlere sitemiz üzerinden aktarmaya devam edeceğiz. Peki ya siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?  Hogwarts Legacy için heyecanlı mısınız?

Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

 

 

Exit mobile version