Yeni GTA Online Hikaye İçeriği Duyuruldu

Tanıdık yüzler geri dönüyor, beraberlerinde Dr. Dre de...

Yeni GTA Online Hikaye İçeriği Duyuruldu

Rockstar Games yeni GTA Online hikaye içeriği duyuruldu. Önümüzdeki hafta içerisinde yayınlanması beklenen içeriğin detayları haberimizde.


İlginizi Çekebilir: GTA: The Trilogy – Definitive Edition 1.03 Güncellemesi


Üzerinden fazlaca zaman geçtiği için bir hatırlatma yapmak gerekirse, Rockstar Games ta 2013 yılı içerisinde bir açıklama yaparak Grand Theft Auto V için hikaye odaklı bir içeriğin yayınlanacağını duyurmuştu.

Ana karakterlerin bir kez daha sahneye çıkacağı bu içeriğin 2014 yılı içerisinde yayınlanacağı söylenmiş olsa da, söyleyiş o söyleyiş. Bu zamana kadar somut bir şey görememişti. Ancak beklenen gün bu ay içerisinde gelecek.

Yeni GTA Online Hikaye İçeriği Detayları

The Contract adı altında yayınlanacak bu içerik, GTA V oyunundaki Franklin Michael ve Trevor üçlüsü tarafından gerçekleştirilen Union Depository soygunun yıllar sonrasında geçecek.

Bahsi geçen o soygunun ardından Franklin kendi yolunda ilerliyor olacak. ‘Tanınmış Kişi Çözümleri Kuruluşu’ sloganı ile F. Clinton and Partner adında yeni bir şirket açan Franklin, Vinewood’un elit kesim adına çalışarak, kumarbazların yüksek sosyete problemlerini çözme konusunda onlara yardımcı olacak.

The Contract ile tanıdık isimlerden Lamar da geri dönecek iken, ünlü rap şarkıcısı Dr. Dre’yi de göreceğiz. Hatırlayacağınız üzere yakın bir zaman önce Rolling Stone Music Now Podcast yayınına konuk olan Snoop Dogg, “Stüdyoda olduğunu biliyorum. Harika müzikler yaptığını biliyorum. Ve müziklerinin birkaçı da çıkacak olan GTA oyunu ile bağlantılı.” şeklinde bir yorumda bulunmuştu.

Söylenene göre geçtiğimiz yıl yayınlanan Cayo Perico içeriğinde Dr. Dre’nun henüz yayınlanmamış şarkılarının bulunduğu telefonu yanlış ellere geçmiş. Franklin tarafından kurulan şirket ise tam da bu noktada devreye girecek ve oyuncular olarak telefonu geri almamız gerekecek.

Rockstar Games tarafından yapılan açıklama ile The Contract içeriği, 15 Aralık 2021 Çarşamba günü yayınlanacak. Yeni bir senaryonun yanı sıra, yeni bir radyo istasyonu, halihazırdaki istasyonlar için Dr. Dre içerikli yeni güncellemeler, yeni fırsatlar, yeni silahlar, yeni araçlar ve çok daha fazlası da oyuncuların beğenisine sunulacak.

Daha fazla detayın ise yakın bir zamanda paylaşılacağı söyleniyor. Bu da muhtemelen The Game Awards 2021 olabilir. Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version