Yeni God of War İçin Geliştiriciler Aranıyor!

Hadi bakalım...

Yeni God of War için çalışmalar başlamış gibi görünüyor. Her ne kadar Sony Interactive Entertainment veya SIE Santa Monica Studio tarafından söylenmiş bir şey olmasa da, verilen iş ilanları heyecan yarattı.


İlginizi Çekebilir: God of War Oyunları Remastered Olarak Karşımıza Çıkabilir


SIE Santa Monica, son olarak God of War Ragnarök için geliştirdiği ücretsiz Valhalla içeriği ile karşımıza çıkmıştı. Elbette sıradaki projenin ne olduğu büyük bir merak konusu iken, yakın bir zaman önce de heyecan verici bir gelişme yaşandı.

Yeni God of War İçin İş İlanları Verildi

Portekizli site Geekinout, PlayStation Studios çatısı altındaki geliştiricinin yirmi dört yeni iş ilanı verdiğini tespit etti. Bu iş ilanında baş ses tasarımcısı, baş hikaye anlatımı animatörü, sistemler tasarım üreticisi, kıdemli animasyon programcısı, kıdemli karakter sanatçısı, kıdemli hikaye anlatımı tasarımcısı, kıdemli teknik dövüş tasarımcısı ve daha pek çok pozisyon için uygun adaylar aranıyor.

God of War Ragnarök Yeni Oyun+ Modu Geldi!

Yakın bir zaman önce Cory Barlog, sıradaki proje için bir şeylerin ortaya çıkmaya başladığından bahsetmişti. Ayrıca SIE Santa Monica Studio birden fazla proje üzerinde de çalışıyor. Her ne kadar God of War dışına da çıkılacak gibi görünse de, henüz bizi neyin beklediği konusunda pek bir bilgi yok. Ne var ki tercih edilen iş deneyimi olarak kıdemli dövüş tasarımı pozisyonu için açıklama kısmına bakıldığında, yeni bir God of War oyununun da geliştirilme aşamasında olduğu anlaşılıyor: “God of War (2018)’daki ve God of War Ragnarök (2022)’teki dövüş tasarımı seçimleri, mekanikleri ve düşmanları ile deneyimi olan adaylar tercih edilir.”

Görünüşe göre sıradaki God of War oyunu hakkındaki ilk detayları almak için epey bir süre beklememiz gerekebilir, ama bahsi geçen iş ilanı da arka planda çalışmaların başladığını işareti diyebiliriz. Elbette Cory Barlog tarafından bahsedilen gizemli proje sıradaki God of War oyununun önüne çekilmemişse. Gelişmeleri takip edeceğiz.

Exit mobile version