Yeni Ghost Recon Oyunu ile Seri Özüne Dönüyor

Yıllar sonra yeniden Ghost Recon!

Yeni Ghost Recon Oyunu ile Seri Özüne Dönüyor

Insider Gaming tarafından yayınlanan rapora bakılırsa, yeni Ghost Recon oyunu ile Ubisoft seriyi özüne döndürmeye çalışıyor. Detaylar haberimizde sizi bekliyor.


İlginizi Çekebilir: İptal Edilen Mandalorian Oyunundan Detaylar


Ghost Recon serisinin satışa sunulmuş olan son oyunu Breakpoint. Wildlands için devam niteliği taşıyan oyunda, özel kuvvetlerden Yarbay Anthony “Nomad” Perryman rolüne bürünüyor ve Günel Pasifik dolaylarını ziyaret ediyorduk. Hedefimiz ise Skell Technology şirketi ile olan irtibatın sebebini öğrenmekti.

Yeni Ghost Recon Oyunu Birinci Kişi Bakış Açısına Dönüyor

Sıradaki Ghost Recon, Ovr / Over kod adı altında geliştirildiği ve hayali Naymanlar Savaşı döneminde geçeceği rapor edilmişti. Yakın bir zaman önce Insider Gaming tarafından konuşulan anonim kaynaklar tarafından aktarılan yeni detaylara bakılırsa, 2025 veya 2026 yılında satışa sunulması beklenen yeni oyunun birinci kişi bakış açısına geri döneceği söyleniyor. Dahası ise Battlefield, Modern Warfare, Ready or Not ve Squad oyunlarından da ilham alacakmış.

Hikaye olarak muhalif bir güneydoğu ülkesine gideceğimiz ve savaş suçları yüzünden yüz binlerce insanın öldüğü Naymanlar Savaşı sırasında geçecekmiş. Biz ise Ghosts birliği olarak savaş bölgesine sızacak ve vatan haininin yerini tespit etmekle görevli olacağız.

Tom Henderson tarafından söylenene göre, Modern Warfare serisinden alınan ilhamın ışığında karanlık veya tartışmalı görevler ve kısımların olacağından bahsedilmiş. Bu her ne kadar No Russian tarzı bir görev olmayacakmış gibi görünse de, mesela birliğimizin elinde bebek tutan bir adamı vurmanın eşiğinden dönecekleri bir göreve yer verilecekmiş. Hatırlarsanız 2019 yılında çıkmış olan Modern Warfare oyununda buna benzer bir sahne vardı.

Görsel açıdan da belirgin bir iyileşmenin olacağı söyleniyor. Seleflerinden daha iyi görünecek olup, Ready or Not ile benzer seviyede olacakmış.

Exit mobile version