Yeni GeForce Now Oyunları Duyuruldu

Bu hafta on iki yeni oyun, GeForce Now aboneleri ile buluşuyor.

Yeni GeForce Now Oyunları Duyuruldu

GeForce Now kütüphanesi aylık olarak genişlemeye devam ediyor. NVIDIA tarafından bu hafta içerisinde yapılan duyuruyla, yeni GeForce Now oyunları ortaya çıktı. Peki aktif aboneler hangi oyunları oynama fırsatı bulacaklar? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: GeForce Now Oyunları, Fiyatları ve Gereksinimleri


Güçlü bir donanıma sahip olmayıp hızlı bir internet bağlantısına sahip olan kullanıcılar için Bulut tabanlı servisler tam anlamıyla velinimet sayılıyor. Bu sayede, en güncel oyunları yüksek çözünürlükte oynama imkanı sunuyor. NVIDIA da GeForce Now ile bu kervana katılmıştı. Servise abone olan kullanıcılar, bilgisayarları ile güncel NVIDIA ekran kartları ve işlemci gücü ile çalışan bilgisayarlara GeForce Now platformu üzerinden erişiyor ve eş akış (stream) yöntemi ile oynama fırsatı buluyorlar. Bu sayede, kullanılan bilgisayarın sistemi düşük olsa bile üst seviyede oyun deneyimi yaşatılabiliyor.

Ekran kartı üreticisi NVIDIA tarafından sunulan GeForce Now kütüphanesi, periyodik olarak eklenen yeni oyunlar ile genişlemeye devam ediyor. Bildiğiniz gibi Mart ayı itibarıyla bulut oyun servisi sunucuları GeForce Now powered by Game+ adı altında ülkemizde de faaliyete geçmişti. Bu bağlamda, yeni eklenen oyunlar eşzamanlı olarak ülkemizde de erişime açık hale geliyor.

Şu anda PC, Mac, Chromebook, iPhone, iPad, Android ve Android TV olmak üzere desteklenen cihazlar üzerinden erişebildiğiniz servis için yeni bir duyuruda bulunan NVIDIA, on iki yeni oyunun daha eklendiğini müjdeledi.

Yeni GeForce Now Oyunları Hangileri Olacak?

Hemen aşağıdan ulaşabileceğiniz listede, birçok iddialı oyunun olduğunu görebiliyoruz. Mesela yakın bir zaman önce Erken Erişim versiyonu ile oyuncuların beğenisine sunulmuş olan Beyond Contact ile çıkışını gerçekleştirmiş olan Kena: Bridge of Spirits, Sheltered 2, World War Z: Aftermath ve Sable oyunlarının yanı sıra, Epic Games Store üzerinden ücretsiz olarak dağıtılmakta olan The Escapists gibi dikkat çeken oyunların olduğunu görebiliyoruz. Yeni duyurulan GeForce Now oyunları ile ilgili tam liste için aşağıya bakabilirsiniz.

Exit mobile version