Yeni Game Pass Zammı Kapıda Olabilir: Son 11 Gün Mü?

Aynı yıl içerisinde ikinci zammı?

Activision Blizzard satın alımı sonrasında, yeni Game Pass zammı kapıda gibi görünüyor. Abonelik sayfasında bir geri sayım sayacı belirdi. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Activision Blizzard Oyunları Game Pass’e Ne Zaman Geliyor?


Yeni Game Pass Zammı Geliyor Gibi Görünüyor

Hatırlayacağınız üzere Xbox patronu Phil Spencer, yakın bir zaman önce gelecekte Game Pass servisi abonelik ücretleri için yapılacak zamların kaçınılmaz olduğuna inandığını söylemişti. Activision Blizzard satın alımı sonrasında ise bir diğer kötü haber geliyor gibi görünüyor. Call of Duty oyunları için yapılan zammın ardından, yeni Game Pass zammı için de ilk işaret ortaya çıktı.

xbox-game-pass-fiyatlara-zam-1

Sizin de gördüğünüz üzere, abonelik paketlerinin listelendiği sayfada ‘Teklifin süresi 12 gün içinde dolacak’ diye bir ibare var. Gerçi bu şu an 11 güne düştü. Yani 31 Ekim 2023 Salı günü teklifin süresi dolmuş olacak.

Hatırlayacağınız üzere benzer bir durum bir önceki zamda da yaşanmıştı. Benzer ibare ile mevcut teklifin süresinin 5 Haziran 2023 Pazartesi günü dolacağına işaret edilmişti. 6 Haziran 2023 Salı günü ise PC ve Xbox Game Pass abonelik planı aylık 79.99 TL ve Xbox Game Pass Ultimate abonelik planı da aylık 120.99 TL olmuştu.

Bakalım gerçekten yeni bir fiyat artışı ile karşı karşıya mıyız? Söz konusu olası zam kapıdaysa, öncesinde Microsoft şirketinden konuya ilişkin bir açıklama gelecektir. Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version