Yeni Game Pass Temmuz 2022 Oyunları Açıklandı

Bir başka Ubisoft oyunu daha geliyor!

Microsoft tarafından yapılan duyuru ile yeni Game Pass Temmuz 2022 oyunları belli oldu. Ayın geri kalanında, abonelere altı yeni oyun daha sunulacak. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: PS Plus Extra Temmuz 2022 Oyunları Sızdırıldı (Güncel)


Yeni Game Pass Temmuz 2022 Oyunları Detayları

gptemmuz2022

Listede gördüğümüz oyunlardan As Dusk Falls, Ashes of the Singularity: Escalation ve Watch Dogs 2 19 Temmuz yani yarın, MotoGP 22 ve Tormented: Tides of Numenera, 21 Temmuz ve Inside ise 29 Temmuz tarihinde abonelerin beğenisine sunulacak.

Far Cry 5 sonrasındaki bir diğer Ubisoft oyunu olan Watch Dogs 2, elbette yeni listenin dikkat çekenlerinden birisi oluyor. Bu defa bizleri San Francisco şehrine götürecek olan oyunda, Marcus Holloway karakterini yönetiyoruz. Bilgisayar korsanı grubu DedSec’in bir üyesi olarak, suç baronlarının şehir halkını gözlemlemek ve kontrol etmek için kullandıkları ctOS 2.0 sistemini kapatmak için mücadele vereceğiz.

Watch Dogs 2 oyununun yanı sıra, son Xbox & Bethesda Games Showcase sunumunda da karşımıza çıkan As Dusk Falls, Torment: Tides of Numenera ve Inside da dikkat çeken diğer oyunların arasında yer alıyor.

Son olarak, 31 Temmuz 2022 tarihi itibarıyla beş oyun daha Game Pass servisinden ayrılacak. Eğer içlerinden kalıcı olarak sahip olmayı istediğiniz bir oyun veya oyunlar varsa, aboneliğiniz kapsamında % 20 indirim ile satın alabiliyorsunuz.

Exit mobile version