Yeni Game Pass Şubat 2022 Oyunları Belli Oldu

Total War: Warhammer III sonunda başlıyor...

Yeni Game Pass Şubat 2022 oyunları resmi olarak duyuruldu. Microsoft tarafından Xbox Wire üzerinden yapılan duyuru ile ayın geri kalanında sekiz yeni oyun, abonelerin beğenisine sunulacak. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Microsoft Game Pass Servisinde Bazı Değişikliklere Gidiyor


Yeni Game Pass Şubat 2022 Oyunları Hangileri Olacak?

Game Pass Şubat 2022 Yeni Oyunlar

Listedeki oyunlardan Mass Effect Legendary Edition bugün itibarıyla Bulut servisindeki yerini almış iken, Lawn Mowing Simulator, Madden NFL 22 ve Total War: Warhammer III 17 Şubat, Roboquest 22 Şubat, Galactic Civilizations III ve Super Mega Baseball 3 24 Şubat ve Alice: Madness Returns ise 28 Şubat tarihinde aboneler ile buluşacak.

Total War: Warhammer üçlemesinin son halkası, yeni oyunların arasında en dikkat çekeni oluyor. Kuvvetlerimizi toplayıp, dünyanın kaderinin belirleneceği Kaos Diyarı’na adım atacağımız oyunda, ya şeytanları bozguna uğratacak ya da hükmedeceğiz.

Listede daha önceden Epic Games mağazasında ücretsiz olarak dağıtılan Galactic Civilizations III ve ayrıca Madden NFL 22 de görülebiliyor.

Son olarak, ay sonunda dört oyun daha servis dışı kalacaklar. Eğer aralarından ilginizi çeken oyun veya oyunlar varsa, aboneliğiniz ile % 20 indirimli olarak satın alabiliyorsunuz. Açıklanan liste ise şöyle:

Exit mobile version