Yeni Game Pass Ocak 2023 Oyunları Duyuruldu

Dikkat çeken yeni oyunlar bizi bekliyor...

Microsoft tarafından yapılan duyuru ile yeni Game Pass Ocak 2023 oyunları belli oldu. Ayın geri kalanına ek olarak, Şubat’ın ilk ayını da kapsayacak olan listede dokuz yeni oyun bulunuyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: The Game Awards 2022 Adayları Açıklandı


Yeni Game Pass Ocak 2023 Oyunları Detayları

TW_Coming-Soon_1.25.2023-247853f36c134a95f32a

Listedeki oyunlardan Hi-Fi Rush halihazırda servis üzerinden erişilebilir durumda iken, GoldenEye 007 için 27 Ocak, Roboquest için 30 Ocak, Age of Empires II: Definitive Edition, Inkulinati ve JoJo’s Bizarre Adventure: All Star Battle R için 31 Ocak, Darkest Dungeon için 2 Şubat ve Hot Wheels Unleashed – Game of the Year Edition için de 7 Şubat tarihini beklememiz gerekecek.

Age of Empires II: Definitive Edition, elbette listede dikkat çeken oyunların arasında yer alıyor. 2019 yılında çıkmış olan gelişmiş sürümde, seksen üç harita, kırk iki çok oyunculu uygarlık, otuz dört ana senaryo görevi, on çok oyunculu mod ve yedi kooperatif senaryo içerecek. Ayrıca Xbox versiyonlarının fare ve klavye, seçeneğe bağlı çapraz platform ve Xbox Cloud Gaming oynanış desteği sunacağı da teyit edildi.

Bu oyunun haricinde, Hi-Fi Rush, GoldenEye 007, Darkest Dungeon ve Hot Wheels Unleashed – Game of the Year Edition denemenizi önereceğimiz oyunların arasında bulunuyor.

Son olarak, 31 Ocak 2023 tarihi itibarıyla dört oyun daha Game Pass servis ile yollarını ayıracak. Eğer içlerinden kalıcı olarak sahip olmayı istediğiniz bir oyun veya oyunlar varsa, aboneliğiniz kapsamında % 20 indirim ile satın alabiliyorsunuz.

Exit mobile version