Yeni Game Pass Nisan 2023 Oyunları Açıklandı

The Last Case of Benedict Fox, Minecraft Legends ve dahası...

Microsoft tarafından yapılan duyuru ile yeni Game Pass Nisan 2023 oyunları da ortaya çıktı. Ayın geri kalanı için yedi oyun seçilmiş iken, sonunda da beş oyun servisten ayrılacak. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: DLSS Destekli Oyunlar ve Uygulamalar Listesi Genişliyor


Yeni Game Pass Nisan 2023 Oyunları Belli Oldu

TW_ComingSoon_4.18.2023-ef35fa2018e636ab0da3

Minecraft Legends halihazırda servisten indirilebiliyor iken, Coffee Talk Episode 2: Hibiscus & Butterfly ve Medieval Dynasty 20 Nisan, Homestead Arcana 21 Nisan, Cassette Beasts 26 Nisan, BlazBlue: Cross Tag Battle Special Edition ve The Last Case of Benedict Fox 27 Nisan tarihinde abonelerin beğenisine sunulacak. Bu oyunların yanı sıra, Mayıs ayının da ilk oyunu listede bulunuyor: Redfall.

Her ne kadar listenin yıldızı Redfall olsa da, haberimizin konusu Nisan oyunları olduğu için, gönüllerin yıldızı olarak yerini The Last Case of Benedict Fox oyununa bırakıyor. Oyuna adını veren karakterin rolüne bürüneceğimiz oyunda, gizli kuruluşlar, yasak ayinler ve soğuk kanlı katiller ile dolu çarpık bir dünyaya dalacak ve ölülerin anılarını keşfedecek, ipuçları arayacak ve şeytanlar ile savaşacağız.

The Last Case of Benedict Fox dışında, Minecraft Legends, Coffee Talk Episode 2: Hibiscus & Butterfly ve Medieval Dynasty de dikkat çeken oyunlar arasında yer alıyor.

Yeni eklenen oyunların haricinde, başta da bahsettiğimiz gibi 30 Nisan 2023 Pazar günü itibarıyla beş oyun listeden ayrılıyor. Microsoft tarafından oluşturulan liste şu şekilde;

Exit mobile version