Yeni Game Pass Nisan 2022 Oyunları Açıklandı

7 Days to Die, Bugsnax ve dahası...

Bu ayın geri kalanında bizlere sunulacak olan yeni Game Pass Nisan 2022 oyunları açıklandı. Microsoft tarafından verilen detaylara göre konsol tarafında 2020 yılında PlayStation 4 ve PlayStation 5 Bugsnax, önümüzdeki hafta Xbox konsollarına da gelecek. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: 3 Aylık PC Game Pass Aboneliği Fırsatını Kaçırmayın!


Yeni Game Pass Nisan 2022 Oyunları Belli Oldu

Game Pass Nisan 2022 Yeni Oyunlar

Listedeki oyunlardan F1 2021, Need for Speed Hot Pursuit Remastered ve Turnip Boy Commits Tax Evasion şu an itibarıyla servisteki yerini almış iken, 7 Days to Die ve RESEARCH and DESTROY için 26 Nisan, Bugsnax ve Unsouled için de 28 Nisan tarihini beklemek gerekecek.

Bu ay yeni eklenecek olanlardan 7 Days to Die, dikkat çeken bir oyun oluyor. Yürüyen ölülerin istilası altındaki kıyamet sonrası bir dünyada geçen açık dünya oyunu, birinci kişi bakış açısı, hayatta kalma-korku, kule savunması ve rol yapma oyunu türlerinin bir karışımı olarak karşımıza çıkıyor.

Bir diğer dikkat çeken oyun ise Bugsnax. Young Horses tarafından hem geliştirilen hem de yayınlanacak olan Bugsnax oyununda, yarı böcek yarı atıştırmalık yaratıkların evi olan Snaktooth Adası üzerinde maceraya çıkacaksınız. Hikayeye göre bir araştırmacı olan Elizabert Megafig tarafından adaya davet ediliyorsunuz. Ne var ki oraya vardığınız zaman kendisini yerinde bulamıyor ve başına neyin geldiğini, Bugsnax’ın ne olduğunu ve nereden geldiklerini çözmeye çalışıyorsunuz.

Amerika menşeli yazılım devi, önümüzdeki birkaç ay içerisinde daha başka Ubisoft oyunlarının da servise katılacağını müjdeledi. Bunlardan ilki olacak Assassin’s Creed Origins, bulut, PC ve Xbox konsolları, For Honor: Marching Fire Edition PC ve Marching Fire versiyonu için yükseltme seçeneği de bulut ve Xbox konsolları Ubisoft Connect uygulaması aracılığıyla Game Pass servisindeki yerini alacak.

Son olarak, 30 Nisan 2022 itibarıyla dört oyun daha Game Pass servisinden ayrılacak. Bu oyunların tam listesi şu şekilde;

Exit mobile version