Yeni Game Pass Mayıs 2022 Oyunları Açıklandı

Yeni listede, çıkış gününde servise eklenecek altı oyun bulunuyor!

Microsoft tarafından yapılan duyuru ile yeni Game Pass Mayıs 2022 oyunları belli oldu. Sniper Elite 5 ve Farming Simulator 22 dahil on iki yeni oyun abonelerin beğenisine sunulacak. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Xbox Live Gold Mayıs 2022 Oyunları Belirlendi


Yeni Game Pass Mayıs 2022 Oyunları Belli Oldu

GP Mayıs 2022

Listedeki oyunlardan beş tanesi bugün itibarıyla abonelerin beğenisine sunulmuş durumda. Bunlardan Little Witch in the Woods ve Umurangi Generation Special Edition ilk gününde servise eklenen oyunlar iken, Her Story, Jurassic World Evolution 2 ve Skate de diğerleri oluyor. Açıklanan oyunlardan 24 Mayıs tarihinde eklenecek olan Floppy Knights ve Hardspace: Shipbreaker, 26 Mayıs tarihinde eklenecek olan Sniper Elite 5 ve 27 Mayıs tarihinde eklenecek olan iki oyundan Pac-Man Museum+ da servise çıkış gününde eklenecek olan oyunlardan olacaklar. 27 Mayıs tarihinde abonelerin beğenisine sunulan diğer oyun ise Cricket 22 olacak.

Sniper Elite 5, bu ayın son safhasının en fazla öne çıkan oyunu oluyor. Bir kez daha Karl Fairburne rolünde olacağımız yeni oyunda, bu defa 1944 yılının Fransa topraklarına ayak basacağız. Breton sahilindeki Atlantikwall tahkimatlarını zayıflatmaya yönelik olarak başlatılan US Rangers operasyonunun bir parçası olarak, elit keskin nişancı Karl Fairburne Fransız Direnişi ile irtibata geçiyor. Bu irtibat, müttefiklerin Europe: Operation Kraken’ı istila etmesinden önce savaşın sona ermesinin önündeki engel olan gizli bir Nazi projesinin varlığını ortaya çıkartıyor. Bize düşen ise bu engeli ortadan kaldırmak olacak.

Eğer çiftçilik oyunlarını seviyorsanız Farming Simulator 22 ve spor oyunlarından hoşlanıyorsanız Cricket 22 de kayda değer oyunlar arasında yer alıyor.

Son olarak, 31 Mayıs tarihinde yedi oyun daha servisten çıkışını gerçekleştirecek. Microsoft tarafından listelenen oyunlar şöyle;

Exit mobile version