Yeni Game Pass Mart 2022 Oyunları Belirlendi

Crusader Kings III, F1 2021, Weird West ve dahası...

Microsoft ücretli abonelik servisinin takipçilerine bolca yeni oyun sunmaya devam ediyor. Bugün Xbox Wire üzerinden yapılan duyuru ile yeni Game Pass Mart 2022 oyunları hangileri olacak öğrendik. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Game Pass Mart 2022 Oyunları Hangileri Olacak?


Yeni Game Pass Mart 2022 Oyunları Bu Hafta Geliyor

gp mart 2022

Bu ayın yeni Game Pass oyunlarından Shredders ile The Dungeon of Naheulbeuk: The Amulet of Chaos 17 Mart, Tainted Grail: Conquest ve Zero Escape: The Nonary Games 22 Mart, NORCO ve F1 2021 24 Mart, Crusader Kings III 29 Mart ve son olarak Weird West de 31 Mart tarihinde servise eklenecek.

Crusader Kings III elbette listenin dikkat çekenlerinin başında geliyor. İlk iki oyunun devamı olup Viking Çağı’ndan Bizans’ın düşüşüne kadar uzanan dönemi konu alan strateji oyununda, İzlanda, Hindistan, Kuzey Kutup Dairesi, Orta Afrika dahil birçok yerin bulunduğu haritada, kraliyet veya aristokrat bir haneyi seçiyor ve her yeni neslin güvenliğini ve gücünü korumasını sağlayarak bir hanedanlığı asırca yönetiyor, mirasınızı güçlendirmek için de yeni topraklar ve unvanlar kazanıyor ve Orta Çağ’ın etkili olaylarını ve şatafatlı hayatını yaşıyorsunuz.

Son Crusaders Kings oyununun dışında, F1’i yakından takip ediyorsanız F1 2021 ve Weird West de denemeniz gerekenlerin arasında yer alıyor. Kanun adamlarının, silahşörlerin ve garip görünüşlü yaratıkların aynı toprakları paylaştığı bir Vahşi Batı deneyimi sunan oyunda, seçimlerimize bağlı olarak bir grup sıradışı kahramanın hikayesine ortak oluyoruz. İlk günden servise eklenecek olan Weird West oyununu kaçırmamanızı öneriyoruz.

Son olarak, 31 Mart 2022 tarihinde üç oyun servis ve 11 Nisan 2022 tarihinde de Destiny 2: Beyond Light, Shadowkeep, and Forsaken servis ile yollarını ayıracak. Ay sonunda veda edeceğimiz oyunlar şöyle;

Exit mobile version