Yeni Game Pass Kasım 2023 Oyunları Belli Oldu

Dune: Spice Wars, Rollerdrome ve dahası...

Microsoft tarafından yapılan duyuru ile yeni Game Pass Kasım 2023 oyunları ortaya çıktı. Ayın geri kalanı için dört oyun seçilmiş iken, sonunda da yedi oyun servisten çıkacak. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Senua’s Saga: Hellblade 2 2024 Yılının İkinci Yarısında Çıkacakmış


Yeni Game Pass Kasım 2023 oyunları listesine baktığımızda, bu defa fena olmayan bir tablo ile karşı karşıya olduğumuzu söyleyebiliriz. 1.0 versiyonlu güncelleme ile Erken Erişim aşamasından çıkmış olan Coral Island ve Dune: Spice Wars öne çıkıyorlar. Tam liste için aşağıya göz atabilirsiniz.

Yeni Game Pass Kasım 2023 Oyunları

TW_Coming-Soon_11.14.2023-7b57ebc773d0f5d0df41

Coral Island halihazırda erişime açık iken, Persona 5 Tactica için 17 Kasım ve Dune: Space Wars ve Rollerdrome için de 28 Kasım beklememiz gerekecek.

Kasım ayının ikinci safhası için yayınlanan listede, Dune: Space Wars en çok dikkat çeken oyun oluyor. 4X gerçek zamanlı strateji türündeki oyun, Shiro Games tarafından geliştirilmiş ve Funcom tarafından da yayınlanmıştı. Arrakis gezegenini diplomatik yollar veya askeri güç ile ele geçirmeye çalıştığımız Dune: Space Wars, Eylül ayı içerisinde Erken Erişim aşamasını geride bırakmıştı.

Dune: Space Wars dışında, şiddet dozajı yüksek çatışmaların akıcı hareketler ile birleştiği üçüncü kişi perspektifinden oynanan Rollerdrome ve çiftçilik oyunu Coral Island oyunlarını da denemenizi tavsiye ediyoruz.

Son olarak, 30 Kasım 2023 tarihi itibarıyla Game Pass servisinden ayrılacak olan beş oyun ise şöyle;

 

Exit mobile version