Yeni Game Pass Haziran 2022 Oyunları Açıklandı

FIFA 22, Total War: Three Kingdoms ve dahası...

Microsoft tarafından yapılan duyuru ile yeni Game Pass Haziran 2022 oyunları belli oldu. Ayın geri kalanında abonelere beş yeni oyun daha sunulacak. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Kojima’nın Xbox Oyunu Overdose Olabilir


Yeni Game Pass Haziran 2022 Oyunları Detayları

Game Pass Haziran 2022 Oyunları Yeni

Listede yer alan oyunlardan Shadowrun Trilogy ve Total War: Three Kingdoms bugün itibarıyla servise eklenmiş iken, FIFA 22 ve Naraka: Bladepoint 23 Haziran ve Far Cry 5 de Temmuz ayının ilk gününde Game Pass aboneleri ile buluşacak.

FIFA 22 elbette en dikkat çeken oyunların başında geliyor. Hem oynanış hem de modlar kapsamında birçok yeniliğin yaşandığı yeni oyunda, EA Play ile aylık olarak Ultimate Team Stadium setleri, sezonluk deneyim puanı takviyeleri ve çok daha fazlası ile ödüller sizleri bekliyor.

FIFA 22 haricinde, Far Cry 5 ve Total War: Three Kingdoms listenin diğer öne çıkan isimleri olur iken, devasa çok oyunculu oyunları seviyorsanız, Naraka: Bladepoint oyununa da bir göz atmanızda fayda var.

Son olarak, 30 Haziran itibarıyla dört oyun daha Game Pass servisinden ayrılacak. Ancak bu tarihten önce aboneliğiniz ile % 20 indirimli olarak satın alabilmenizin mümkün olacağını söylemeden geçmeyelim.

Exit mobile version