Yeni Game Pass Ekim 2023 Oyunları Belli Oldu

Dead Space Remake, F1 Manager 23 ve Cities: Skylines 2 ve dahası...

Microsoft tarafından yapılan duyuru ile yeni Game Pass Ekim 2023 oyunları ortaya çıktı. Ayın geri kalanı için sekiz oyun seçilmiş iken, sonunda da beş oyun servisten çıkacak. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Ücretsiz Epic Games Store Oyunları (12 Ekim)


Yeni Game Pass Ekim 2023 oyunları listesine baktığımızda, bu defa epey iddialı oyunların olduğunu görebiliyoruz. Dead Space Remake, F1 Manager 23 ve Cities: Skylines 2 gibi dikkat çeken oyunlar var. Tam liste için aşağıya göz atabilirsiniz.

Yeni Game Pass Ekim 2023 Oyunları

TW_ComingSoon_10.17.2023-be72795d9a4efee97436

Like A Dragon: Ishin! bugün itibarıyla erişime açık iken, F1 Manager 2023 için 19 Ekim, Cities: Skylines 2 için 24 Ekim, Dead Space, Frog Detective: The Entire Mystery ve Mineko’s Night Market için 26 Ekim ve Headbangers: Rhythm Royale ve Jusant için de 31 Ekim tarihini beklememiz gerekecek.

Yeni listenin yıldızlarından birisi Dead Space Remake oluyor. Hikaye olarak USG Ishimura gemisinde geçen yeniden yapım Dead Space oyununda, sıradan bir mühendis olan Isaac Clarke rolünü üstleniyoruz. Görevimiz, mürettebatı Necromorph adı verilen bir yaratık türü tarafından katledilmiş ve enfeksiyona uğramış olan devasa bir gemiyi tamir etmek. Ne var ki bir yandan da karakterimizin ortağı Nicole kayıptır. Biz ise Isaac olarak, araçlarımız ve mühendislik yeteneklerimiz ile tamirat işini yapmaya koyuluyoruz. Tabii ki bir yandan akıl sağlığımızı korumaya ve bir yandan hayatta kalmaya ve bir yandan da USG Ishimura gemisinin de gizemini çözmeye çalışıyoruz.

Dead Space Remake dışında, Yakuza serisini sevenlerin Like A Dragon: Ishin!, şehir kurma ve yönetme simülasyonu türüne meraklı olanların Cities: Skylines 2 ve F1 meraklılarının da F1 Manager 23 oyununa bakmalarını şiddetle tavsiye ediyoruz.

Son olarak, 31 Ekim 2023 tarihi itibarıyla Game Pass servisinden ayrılacak olan beş oyun ise şöyle;

Exit mobile version