Yeni Game Pass Ekim 2022 Oyunları Açıklandı

Abonelere sunulacak yeni oyunlar da belli oldu...

Microsoft tarafından yapılan duyuru ile ayın geri kalanında servise eklenecek olan yeni Game Pass Ekim 2022 oyunları duyuruldu. Bakalım bu defa aboneleri hangi oyunlar bekliyor? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: PS Plus Extra Ekim 2022 Oyunları Açıklandı


Yeni Game Pass Ekim 2022 Oyunları Hangileri?

TW_Coming-Soon_10.20.2022-24cab61af3426d5efc22

Listede yer alan oyunlardan A Plague Tale: Requiem halihazırda servise eklenmiş durumda. Amnesia: Collection, Amnesia: Rebirth, Phantom Abyss ve SOMA 20 Ekim, Persona 5 Royal 21 Ekim ve Frog Detective: The Entire Mystery, Gunfire Reborn ve SIGNALIS de 27 Ekim tarihinde servisteki yerini alacak.

Yeni Game Pass oyunları arasında, bugün eklenen A Plague Tale: Requiem en iddialı oyun oluyor. Hayatlarında yeni bir sayfa açmak için güneyin ücra köşelerindeki yeni bölgelere seyahat eden De Rune kardeşler, Hugo’nun güçlerinin bir kez daha uyanması ve ortalığı yakıp yıkan sıçan dalgasının da geri dönüşü ile yeniden kaçışa başlayacaklar. Hugo’yu kurtarmanın yolunun açıklardaki bir adadan geçtiğini öğrenen ikiz kardeşler, istikametlerini de o tarafa çevirecekler.

Listede ayrıca Frictional Games tarafından geliştirilmiş olan Justine içeriğiyle Amnesia: The Dark Descent ve Amnesia: A Machine for Pigs bulunan Amnesia: Collection, Amnesia: Rebirth ve SOMA da tercih edebileceğiniz oyunlar arasında yer alıyor.

Son olarak, 31 Ekim 2022 Pazartesi günü itibarıyla on iki oyun daha Game Pass servisinden ayrılacak. Belirtilen günün öncesinde, aboneliğiniz kapsamında % 20 indirim ile satın alabileceğinizi bir kez daha hatırlatalım. Seçilen oyunlar ise şunlar;

Exit mobile version