Yeni Forza Horizon 5 Genişlemesi Duyuruldu

Tozun toprağın içinde yarışmak bir başkadır...

Yeni Forza Horizon 5 Genişlemesi Duyuruldu

Playground Games ve Turn 10 Studios tarafından gerçekleştirilen canlı yayın ile yeni Forza Horizon 5 genişlemesi duyuruldu. Bizi yeni maceralara çıkartacak olan yeni genişleme, hem oyuna ara vermiş olan oyuncuların geri dönüş yapmalarını hem de aktif olarak oynayan oyuncular için daha fazla meşgale bulmalarını sağlayacak. Peki bu defa karşımızda ne var? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Yeni Game Pass Şubat 2023 Oyunları Duyuruldu


Yarış oyunu türünde önemli bir yere sahip olan Forza Horizon 5, 2021 yılının Kasım ayında satışa sunulmuştu. Serinin gelmiş geçmiş en büyüğü olma konumunda bulunan oyun, bizi bu defa Meksika topraklarına götürmüştü. Çıkışından bu yana içerik anlamında kesintisi olarak desteklenmeye devam edilen güncel Forza Horizon için ilk genişleme, hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz yılın Temmuz ayında Hot Wheels adı altında yayınlanmıştı. Bugün yapılan bir diğer canlı yayın ile yeni genişleme de duyuruldu: Rally Adventure.

Yeni Forza Horizon 5 Genişlemesi Geliyor

Sierra Nueva isimli yepyeni bir bölgede geçecek ve kraterlerden, terk edilmiş taş ocağından ve palmiyelerden oluşan ormanlık bir bölgeden geçeceğimiz engebeli yollarda zorlu yarışlar yapacağız.

Yeni yollara ek olarak, on yeni araba, katılımda bulunabileceğimiz üç ekip ile Horizon Rally ve Horizon Races etkinlikleri de bizi bekleyecek.

29 Mart 2023 tarihinde PC, Xbox One ve Xbox Series için yayınlanacak. Premium Add-Ons sahipleri ek ücret ödemeden erişim sağlayabilecek iken, bağımsız olarak da satın alabilmeniz mümkün olacak.

Exit mobile version