Yeni ELEX II Fragmanı Yayınlandı

Çatışma mekaniklerine ve daha fazlasına göz atalım...

Yeni ELEX II Fragmanı Yayınlandı

THQ Nordic ve Piranha Bytes tarafından yeni ELEX II fragmanı yayınlandı. Ayrıca Aksiyon-Rol Yapma Oyunu türündeki oyunu artık ön-sipariş ile satın alabiliyorsunuz. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Horizon: Forbidden West Fragmanı ile Kabileler Tanıtılıyor


Yine Piranha Bytes tarafından geliştirilmiş olan ilk ELEX, 2017 yılında satışa sunulmuştu. Hikaye olarak insanlara üstün güçler sağlayan, ama onları sıradan yaratıklara dönüştüren bir kaynak üzerinden yapılan savaşa dahil olmuştuk. En nihayetinde ise Magalan dünyasına duyguların ve merhametin mi, yoksa soğukkanlı sentetik bir mantığın mı egemen olacağına karar vermiştik.

Metacritic üzerinden aldığı notlar kafa karıştırıcı olmuşsa da, genel olarak beğenildiğini söyleyebildiğimiz ELEX için Haziran ayı içerisinde bir devam oyunu duyurulmuştu. Piranha Bytes tarafından geliştirilen ve THQ Nordic tarafından da yayınlanacak olan ELEX II, 1 Mart 2022 tarihinde PC (Epic Games Store ve Steam), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series için satışa sunulacak.

Artık ön-sipariş ile Epic Games Store, Steam, PlayStation ve Xbox mağazaları üzerinden satın alabileceğiniz devam oyununun hikayesine göre, Jax’ın Hybrid’i yenmesinden birkaç sene sonra gökyüzünden yeni bir tehdit gelerek karanlık Elex’in tehlikeli güçlerini serbest bırakıyor ve gezegendeki tüm yaşamı tehlikeye sokuyor. Magalan’daki huzur ortamını ve kendi ailesini savunmak için Jax’ın farklı grupları istilacılara karşı birleşmeye ikna etmek ve ondan ayrı düşmüş olan oğlu Dex’i bulmak için bir göreve çıkması gerekiyor.

Yeni ELEX II Fragmanı Neler Sunuyor?

Son olarak, THQ Nordic ve Piranha Bytes tarafından yayınlanan yeni fragman ile ELEX II ile odaklanılan çatışma mekaniklerine ve senaryosunun geçeceği ortamlara göz atmamıza olanak tanıyor. Ayrıca insanlardan yaratık benzeri olanlara kadar uzanan düşman çeşitliliği, büyülerin ve kılıçların yanı sıra yay ve uzak mesafeliler dahil yeni silahlar da ekranımıza geliyor. Oyunda aralarından seçim yapabileceğimiz farklı topluluklar, sınıflar ve yeteneklerin olacağını da söylemeden geçmeyelim.

ELEX II Sistem Gereksinimleri

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

 

Exit mobile version