Yeni Dying Light 2 Güncellemesi İstenen Bir Özelliği Getiriyor

Oyuna yeniden başlamak için neden arayanlara...

Yeni Dying Light 2 güncellemesi bugün itibarıyla yayınlandı. Notlara baktığımız zaman, daha çok hata çözümlemeleri ve iyileştirmeler karşımıza çıkar iken, getirdiği belirgin değişiklikler ile Yeni Oyun+ seçeneğinin oyuna eklendiğini görebiliyoruz.


İlginizi Çekebilir: İlk Dying Light 2 Hikaye İçeriği Detayları Ortaya Çıktı


Geliştirilme süreci epey sıkıntılı geçmiş olan Dying Light 2, Mart ayının başlarında satışa sunulmuştu. Rol Yapma Oyunu ögeleri de içeren açık dünya hayatta kalma oyunu, ilk günden teknik sorunları ve eksik özellikleri ile bir parça keyif kaçırmış olsa da Techland tarafından yayınlanan güncellemeler ile eksikler giderilmeye ve sorunlar da çözülmeye devam ediliyor.

Yeni Dying Light 2 Güncellemesi Yeni Oyun

Yeni Dying Light 2 Güncellemesi Yayında

Geçtiğimiz günlerde yapılan duyurunun ardından, 1.3.0 versiyonlu yeni güncelleme PC (Epic Games Store ve Steam), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series platformlarında eş zamanlı olarak yayınlandı.

Dying Light 2’nin çıkışından bu yana en çok istenen Yeni Oyun+ özelliği, bu yeni güncelleme ile nihayet oyuncuların kullanımına sunuluyor. Oyunu bir defa bitirdikten sonra açıklan bu özellik sayesinde, değiştirilmiş parametreler ile getirilen benzersiz bir sistem ve deneyim ile yeniden oynayabilmek mümkün oluyor.

Yeni Oyun+ seçeneği ile oynamaya başladığımız zaman, Techland tarafından verilen detaylara göre, revize edilen oynanış mekanikleri ile parkur meydan okumaları için yeni hedefler, otuz yeni inhibitör, Volatile’lerin ve Ecel’lerin gece vakti ortaya çıkması ve karşılaşmalardaki düşman çeşitliliğinin arttırılması ile güncellenmiş düşman dağılımları, yeni bir efsanevi silah aşaması, düşman zorluğunun karakter seviyesi ile ölçeklendirilmesi ve Altın karşılaşmaların eklenmesi gibi yenilikler bizi bekleyecek.

Kooperatif desteği, oynanış, görevler ve kullanıcı arayüzü dahil olmak üzere oyunun genelinde hata çözümlemeleri ve çevrimiçi menü ve envanterdeki silah görselliği, kooperatif performansı, animasyonlar, meydan okumaların gereksinimlerin idaresi ve haritanın birçok kısmındaki kare hızı kararlılığı gibi iyileştirmeler yapılıyor. Ayrıca PlayStation 5 ve Xbox Series için Görüş Alanı kaydırgacı ve PC tarafında belirli eylemler ile bağlantılı tuşlardaki ufak tefek değişiklikler.

Exit mobile version