Yeni DualSense Modeli Geliyor

Dördü bir arada DualSense!

Ortaya çıkan yeni bir patent başvurusuna göre, Sony yeni DualSense modeli üzerinde çalışıyor. Bu sayede, kablosuz kulak içi kulaklığı da şarj edebileceksiniz. Detayla haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Çıkartılabilir Disk Sürücülü PS5 Modeli Duyuruldu


Japon teknoloji devi, PlayStation 5 kontrolcüsü için yeni planlarına devam ediyor. Bir süre önce özelleştirilebilir DualSense Edge ile karşımıza çıkmıştı. Fiyatı dolayısı ile pek alınabilir seviyede olamayan bu modelin ardından, şimdi de başka bir yeni DualSense modeli ile karşımıza çıkılacak gibi görünüyor.

Yeni DualSense Modeli Üzerinde Çalışılıyor

GameRant tarafından keşfedilen yeni bir patent başvurusuna bakılırsa, geçtiğimiz aylarda duyurulmuş olan ilk Sony kulak içi kulaklığı Pulse Explore için bir şarj ünitesi görevi de görecek yeni DualSense için henüz nihai tasarıma karar verilmemiş gibi görünüyor. Farklı fikirler söz konusu, ama görünüşe göre dokunmatik yüzeyin altına denk gelecek bir modelde karar kılınacak gibi.

ps5-controller-earbuds-patent

Eğer bu yeni DualSense satışa sunulduğu zaman, kontrolcü ve kulak içi kulaklıklar için ayrı ayrı ilişkilendirme yapmaya gerek olmayacak olmasının yanı sıra kontrolcünün, kulaklıkların ve kulaklık kutusunun şarj seviyesini bir arada görebileceğiz.

Başvurunun detaylarında ise DualSense için kontrolcü hem de kulaklık muhafazası, şarj istasyonu ve bağlantı kutusu olarak görev göreceği söylenmiş. Bu vesile ile iki ayrı cihaz ile uğraşmanın getireceği zorluğu ortadan kaldıracak iken, kullanıcı deneyimini kolaylaştıracağından da belirtilmiş.

Exit mobile version