Yeni Dragon Age’in Adı Resmiyet Kazandı

Yeni oyun yavaş yavaş kendisini gösteriyor...

Yeni Dragon Age'in Adı Resmiyet Kazandı

Electronic Arts ve BioWare tarafından yapılan duyuruyla yeni Dragon Age’in adı netlik kazandı. Ne yazık ki şimdilik pek fazla bir şey söylenmiş değil. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Electronic Arts Birleşme veya Satın Alım Fırsatı Kolluyormuş


Yeni Dragon Age oyunu, ilk olarak 2018 yılının sonlarına doğru yayınlanan tanıtım fragmanı ile ortaya çıkmıştı. The Game Awards 2020 şovunda da karşımıza çıkan oyun için yayınlanan fragmanda, senaryonun geçeceği mekanları görme fırsatımız da olmuştu.

Zaman içerisinde Grey Warden savaşçıları ve Antivan Crow’lar dahil tanıdık yüzleri gördüğümüz konsept çalışmalarının yayınlanmasının yanı sıra, tek kişilik bir oyun olacağı ve Tevinter bölgesinde geçeceği söylenmişti.

Yeni Dragon Age’in Adı Ne Olacak?

Bugün Electronic Arts ve BioWare tarafından yapılan duyuruyla, sadece yeni nesle çıkacağı söylenen sıradaki Dragon Age’in Dragon Age: Dreadwolf olacağı açıklandı. Hatırlayacağınız üzere The Game Awards 2020 şovunda gösterilen fragmanda, tanıdık yüzlerden olan Solas’ı Dread Wolf çiziminin önünde dururken görmüştük.

Açıklamada verilen bilgilere göre, Dread Wolf Solas oluyor. Kendisi hakkında kutuplaşanlar var elbette. Kimileri elf tanrısı olduğunu, kimileri de aksini iddia ediyor. Bunun yanı sıra, diğer insanlar kendilerine ihanet eden veya kendi ırkını kurtarmaya çalışan birisi olarak da tanımlıyorlar. Dürtüleri ve yöntemleri ise sorgulanabilir.

Açıklamanın devamında, her ne kadar Dragon Age serisi ile yakından ilgili olsanız da Solas isminin sonsuz ihtimalleri de beraberinde getirdiği söylenmiş. Seriye yeni olan oyuncuların ise bu yeni düşman için şimdilik endişelenmelerine gerek olmadığından, zamanı geldiğinde kendisini yeteri kadar tanıtacağından bahsedilmiş.

Her ne kadar sıradaki oyunun adı kesinlik kazanmış olsa da, şimdilik merak edilen çoğu detay karanlıkta kalmış. Ancak en azından Dragon Age: Dread Wolf’un bu yıl içerisinde çıkmayacağı açık bir şekilde söylenmiş. Bununla birlikte, merak edilen detayların bu yılın ilerleyen zamanlarında paylaşılacağı da dile getirilmiş. Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version