Yeni DOOM Oyunu Duyuruldu

Bu defa mobil cihazlarda iblis avlayacağız!

Yeni DOOM Oyunu Duyuruldu

2020 yılının Mart ayında çıkan DOOM Eternal sonrasında, başka bir yeni DOOM oyunu daha geliyor. Ancak bu defa, aşina olduğumuzun aksine, Android ve iOS tabanlı cihazlar için geliştirilmekte olup da hayli sevimli görünen bir oyun var karşımızda. Bethesda, Mighty DOOM ile geliyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Önümüzdeki 1 Yılda 5 LotR Oyunu Çıkacak


Yeni DOOM Oyunu Mobil Cihazlar için Geliyor

Alpha Dog Studios tarafından geliştirilmekte olan Mighty DOOM, üstten görünüşlü aksiyon nişancı oyunu olacak ve 21 Mart 2023 tarihinde ücretsiz olarak yayınlanacak. Serideki ikonik bölümlerin karşımıza çıkacağı ve iblis orduları ve zorlayıcı boss savaşlarının bizi beklediği Mighty DOOM oyununu çıkışından önce denemeyi isterseniz, buradan ön-kayıt yaptırabiliyorsunuz.

Nihai sürümünün yayınlandığı günden itibaren 20 Nisan 2023 tarihine kadar oynamanız durumunda, içeriğinde Baron of Hell Heavy Cannon ve Cacodemon Rocket Launcher olmak üzere iki silah görünümü, üç ekipman anahtarı, bir silah anahtarı ve seksen Crystal bulunan Mini Slayer Paketi hediyeniz olacak.

Mighty DOOM Hakkında

Karşınızda Mini Slayer: Oyuncular, herkesin bildiği DOOM Slayer’ın ondan esinlenerek hazırlanan, boyuna göre fazlasıyla güçlü minyatürü olan Mini Slayer’ı yönetecek. Ne olduğu bilinmeyen bir enerji dalgası, Gibbo oyuncak fabrikasına çarpınca Mini Slayer canlandı ve alternatif bir boyuta sürüklendi. Peki görevi ne mi? Ondan çaldıkları evcil tavşanı Daisy’yle kendisi arasında duran her iblisi öldürmek!

Ateş Ederek İlerlemeli Basit Aksiyon: Mini Slayer’ın gücünü açığa çıkarın ve bu şirin ama bir o kadar da vahşi olan üstten görünüşlü aksiyon dolu nişancıda binlerce iblisi katledin. Oyuncular, dalga dalga gelen iblis ordularını reflekslerini kullanıp vurarak ve onlardan kaçarak alt ederken kullanması birbirinden eğlenceli efsanevi silahlardan, gelişmiş teçhizatlardan ve güçlü yeteneklerden yararlanabilecek.

Rogue-Lite Bir Mücadele: Oyuncular savaşırken yenilirlerse iblis ordularını alt edip onları yok edebilmek için seviye atlayabilecek, silah ve teçhizatlarını geliştirebilecek ve yeni yetenek kombinasyonlarını bulup yeniden canlanarak savaşmaya devam edebilecek.

DOOM Animasyon Evreni: DOOM Eternal’ın koleksiyon oyuncaklarından esinlenerek hazırlanmış alternatif bir DOOM evreni olan yeni “DOOM Animasyon Evreni”ni deneyimleyin. Oyuncuları burada Cehennem’e ve iblis ordularına karşı verilecek şirin ama vahşet dolu, ebedi bir mücadele bekliyor.

Slayers Club Üyelerine Özel: Slayers Club üyeleri, Mighty DOOM çıktığında oyunda kullanabilecekleri özel ve kulübün temasını taşıyan bir Mini Slayer görünümü kazanacak. Oyuncuların eşyayı alabilmek için oyuna giriş yapmaları ve tek seferliğine Bethesda.net/Slayers Club hesaplarını bağlanmaları gerekiyor.

Exit mobile version