Yeni Diablo 4 Sezonu Tarihi Ortaya Çıktı

Önümüzde az bir zaman var!

Yeni Diablo 4 sezonu başlangıç tarihi, oyuncular tarafından merak ediliyor. Henüz Blizzard Entertainment tarafından resmi bir açıklamada bulunulmamış olsa da, tespit edilen bir bilgi ile üçüncü sezonun başlama tarihi de ortaya çıktı.


İlginizi Çekebilir: Diablo 4 Genişlemesi Vessel of Hatred Duyuruldu!


2023 yılının Haziran ayında satışa sunulmuş olan Diablo 4, yıla damgasını vuran oyunlardan bir tanesi olmuştu. Oyuncuların yoğun ilgisi ile karşılaşan oyun, Habis Sezonu ve Kan Sezonu olmak üzere iki sezonu da geride bırakmıştı. Yeni hikaye içeriği, hata çözümlemeleri ve iyileştirmeler ve sınıflar dahil oyun genelinde düzenlemeler ile pek çok yeniliği getiren bu iki sezonun ardından, elbette yeni Diablo 4 sezonu da büyük bir merakla bekleniyor.

Yeni Diablo 4 Sezonu Ne Zaman Başlayacak?

Her ne kadar Blizzard Entertainment henüz geleneksel bir duyuruya imza atmamış olsa da, Destructoid tarafından tespit edilene göre üçüncü sezon için 23 Ocak 2024 Salı gününü bekleyeceğiz. Bu da, haftanın başlarında topluluk geliştirme direktörü Adam Fletcher’ın oyuncuların üçüncü sezona dair haberler için fazla beklemek durumunda olmayacakları yönündeki söylemi ile örtüşüyor diyebiliriz.

“Diablo 4 için 3. sezon haberlerine yönelik çok fazla beklenti olduğunu biliyorum. İnsanlar tatilden döndükleri için biraz sessiz kaldık ancak Geliştirici Güncellemesi canlı yayınımızın saatleri de dâhil olmak üzere çok yakında paylaşacağımız bazı haberlerimiz olacak.”

Şirket tarafından liderlik tablolarının oyuna dahil edileceği üçüncü sezon hakkında şimdilik pek bir detay bilinmiyor. Bakalım resmi tanıtım ne zaman yapılacak? Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version