Yeni Diablo 4 Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı

Karakter yaratma ekranı ve yetenek ağaçlarını görebiliyoruz...

Yeni Diablo 4 ekran görüntüleri sızdırılmaya devam ediliyor. Toplamda sekiz tane olmak üzere, ortaya çıkan yeni görüntüler ile oyuna ilişkin daha fazla ekranı görme fırsatımız oluyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Diablo 4’ten 9 Dakikalık Oynanış Videosu Geldi


Diablo 4 için halihazırda devam etmekte olan Family & Friends isimli bir kapalı beta testi süreci var. Geçtiğimiz haftalarda, teste katılımda bulunan bir kullanıcı tarafından iki parça halinde kırk beş dakikaya yakın bir oynanış videoları sızdırılmıştı. Önümüzdeki sene çıkması beklenen oyunun genel durumu hakkında fikir sahibi olduğumuz videoların ardından, bu defa da yeni ekran görüntüleri sızdırıldı.

Yeni Diablo 4 Ekran Görüntüleri, Yeni Detaylar Sunuyor

Aşağıdan göz atabileceğiniz sekiz ekran görüntüsünde, hem karakter yaratma ekranını hem de yetenek ağaçlarının bir kısmını görebilmek mümkün oluyor. Ne var ki sızıntıyı yapan kullanıcı Rus olduğu için, net bir çıkarım yapmak zor olabilir.

Diablo 4 Kapalı Beta Görüntüleri

Family & Friends isimli bir kapalı beta testi sonrasında, önümüzdeki zaman zarfında biri kapalı ve biri de açık olmak üzere iki beta testi düzenlenecek. Seçilen oyunculara davetiyeler gönderilmeye başlanmış iken, katılımda bulunacakların ana hikaye sonrasında açılacak olan Nightmare Dungeons, Whispers of the Dead, Fields of Hatred, Paragon Boards ve Helltide gibi bölümleri deneme fırsatı bulacaklar. Bunun sebebi ise, oyuncuların Lilith’in Sanctuary’e dönüş hikayesini oyun çıkmadan önce görmelerinin istenmemesiymiş.

Açık beta testi ise 2023 yılının başlarında düzenlenecek ve herhangi bir koşul olmaksızın, dileyen herkes Diablo 4’ü deneme şansı bulacak.

Diablo 4 Konusu

Hikaye olarak bizi kronolojide Diablo 3 oyununun yıllar sonrasına götürecek olan Diablo 4, High Heavens ve Burning Hells eylemlerinin milyonları katletmesinin ardındaki bir zamanda geçecek ve gücün boşluğunda ünlü isim yeniden ortaya çıkacak.

Exit mobile version