Yeni Dead Island 2 Oyun Modu Hazırlanıyor

Yeni bir ev savunma mücadelesi bizi bekliyor...

Deep Silver ve Dambuster Studios tarafından yeni Dead Island 2 oyun modu hazırlık aşamasında gibi görünüyor. Şimdilik ilk genişlemenin bir parçası olup olmadığı bilinmese de, eğlenceli bir deneyim sunacak diyebiliriz. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Dead Island 2 İçin Yeni Hikaye Genişlemeleri Gelecek


2014 yılının E3 fuarında duyurulmuş olan Dead Island 2, geçtiği karanlık dönemin ardından, en nihayetinde Nisan ayında satışa sunuldu. İlk üç günde bir milyon adet ve çıkışının üzerinden geçen yedi gün içerisinde de iki milyon adet satış barajını geçen oyun, Deep Silver tarihindeki en büyük çıkış yapan oyun olma özelliğini de eline geçirmişti. Haziran ayı içerisinde yapılan duyuru ile ilki bu yılın çeyreğinde, ikincisi de 2024 yılının ikinci çeyreğinde yayınlanacak olan iki büyük genişleme paketi bizi bekliyor. Ancak görünüşe göre yeni Dead Island 2 oyun modu hazırlık aşamasında ve bize epey eğlenceli anlar yaşatacak.

Yeni Dead Island 2 Oyun Modu Hayatta Kalma Tabanlı Olacak

Neighborhood Watch adı altındaki bir hayatta kalma tabanlı modu üç oyuncu ile oynanacak ve ev savunması üzerine kurulu olacak. Oyun içi beş günlük sürede tuzaklar kurarak, silahlar bularak veya kazanarak ve ikmal ve daha fazlasını toplayarak savunma hattı oluşturacağız.

Dead Island 2 Kooperatif Oynanış Detayları

Her bir gün için, zorluğu bir ile beş yıldız arasında değişen zorluktaki farklı hedefleri tamamlamamız gerekecek. Kazanacağımız şeyler arasında ise tuzaklar, uzak ve yakın mesafeli silahlar ve her bir sürüdeki bir zombi türünü kaldırma yeteneği bulunacak.

Son olarak, bahsi geçen iki büyük genişleme paketinden Haus, zombi kıyametine hazırlık yapan bir milyarder ile alakalı olacak. SOLA Festival ise, genişlemeye adını veren festivali sunacak bizlere ve Los Angeles şehrinde coşkuya giden yolda çevre dostu numaraları yapabilecek ve her seferinde de dünyayı kurtarabilecekleri bir çılgınlığa imza atacak insanlar ile karşılaşacağız.

Exit mobile version