Yeni Dead by Daylight Oyunu Tanıtıldı

The Casting of Frank Stone geliyor!

Yeni Dead by Daylight Oyunu Tanıtıldı

The Game Awards 2023 sırasında, Behaviour Interactive ve Supermassive Games ortaklığında geliştirilen yeni Dead by Daylight oyunu The Casting of Frank Stone adıyla tanıtıldı. Eğer asimetrik çok oyunculu versiyonunu sevmemişseniz, aynı evrende geçen hikaye odaklı bu oyunun ilginizi çekebileceğini tahmin ediyoruz. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Brothers: A Tale of Two Sons Remake Duyuruldu


Bizleri bu defa Varlık Diyarı (Entity’s Realm) dışına çıkacağımız oyunda, tamamıyla yeni karakterler ile Sis (The Fog) ötesine geçeceğiz ve bize farklı bir hikaye sunulacak. Söz konusu bir Supermassive Games oyunu olduğu için, tahmin edebileceğiniz üzere, kritik seçimlerin işin içine girdiği dallanıp budaklanan hikaye anlatımı ve gerilim dolu oynanış ve kaliteli oyunculuk bu oyunda da karşımıza çıkacak ve Dead by Daylight mitolojisi ile bir araya gelerek unutulmaz bir deneyim yaşatmaya gelecek.

Yeni Dead by Daylight Oyunu: The Casting of Frank Stone

2024 yılında PC, PlayStation 5 ve Xbox Series için Türkçe altyazı ve arayüz desteği ile çıkacak olan The Casting of Frank Stone, Dead by Daylight evrenini genişletecek olup Cedar Hills gizemini araştıran özgün bir karakter kadrosu ile karşımıza çıkacak. Hikayeye adını veren karakter ise şiddet dolu geçmişi ile bu kadro için baş düşman haline gelecek.

Halihazırda net bir çıkış tarihi olmayan, The Casting of Frank Stone oyununu Steam mağazasından istek listenize alabilirsiniz ve yaşanacak olan gelişmeleri takipte olabilirsiniz.

Exit mobile version