Yeni Dead by Daylight Oyunları Geliyor

Evreni genişletecek oyunlar geliyor!

Yeni Dead by Daylight Oyunları Geliyor

Hem geliştirici hem de yayıncı konumunda bulunan Behaviour Interactive, yaptığı duyuru ile yeni Dead by Daylight oyunları için geliştirilme aşamasında olunduğunu müjdeledi. Bunlardan bir tanesi tek oyunculu, diğeri de PvE yapısında olacakmış. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Dead by Daylight da Film Oluyor!


Asimetrik oynanışa sahip olan çok oyunculu hayatta kalma oyunu, 2016 yılında satışa sunulmuştu. Aradan geçen zaman zarfında içerik anlamında devasa bir havuzun oluşturulduğu Dead by Daylight, gelecekte de desteklenmeye devam edecek.

Yeni Dead by Daylight Oyunları Geliştiriliyor

Son yayınlanan yedinci yıldönümü canlı yayınında, iki stüdyo ile gerçekleştirilen işbirliği neticesinde iki yeni oyunun geliştirilme aşamasında olduğu duyuruldu. Bu oyunlardan tek oyunculu olacak Supermassive Games, PvE olacak diğeri ise Behaviour Interactive bünyesindeki Midwinter Entertainment stüdyosuna emanet edilmiş. Her iki oyunun da Dead by Daylight evrenini genişletmesini ve oyuncuların farklı şekillerde deneyimleme fırsatı sunması hedefleniyor.

Until Dawn, The Dark Pictures Anthology ve The Quarry ile tanınan stüdyodan Baş Yapımcı Traci Tufte tarafından söylenene göre, kendi oyunlarındaki gerilimi, oyunculuk kalitesini, dallanıp budaklanan hikaye anlatımını ve ölüm ile yaşam arasında gidip gelen seçimleri Dead by Daylight mitolojisi ile birleştirerek yoğun ve hikaye anlatımlı bir deneyim sunacaklarını söylüyor. The Entity’s Realm dışında geçecek olup, yepyeni karakterler ile bizi The Fog’un ötesine geçirecek farklı bir hikaye sunacakmış.

PvE odaklı oyunun ise güç için hırs ve şehvet etrafında dönecekmiş. Bu, hem oynanış hem de The Entity’s Realm’ın tuhaf farklı bir köşesine çekilen karakterlerin hikayeleri üzerinden sunulacakmış. PvE oynanış yapısına bağlı olarak, dört kişi bir takım oluşturacak ve The Entity’s Realm’ların bir diğerine girecek ve işgal eden düşmanları temizlememiz gerekecekmiş.

Oyunun geliştirilme safhasının oldukça başlarında olduğu söylendiği için, güncel haberler alabilmek için epey beklememiz gerekecekmiş gibi görünüyor.

Bu iki oyunun haricinde, yapım aşamasında olan Dead by Daylight filminin olduğunu da hatırlatalım. James Wan’ın şirketi Atomic Monster, Blumhouse Productions ve Behaviour Interactive işbirliğinde hazırlanmakta olan film için herhangi bir detay verilmiş değil. James Wan (Atomic Monster) ve Jason Blum (Blumhouse) tarafından yönetmen ve senaryo yazarı için arayışa girmiş durumdalar. Yapımcı kadrosunda ise şu anda Blum, Wan ve Behaviour Başkan Yardımcısı Stephen Mulrooney bulunuyor.

Exit mobile version