Yeni Cyberpunk 2077 Videoları Yayınlandı!

Merakla beklenen Cyberpunk 2077 videoları paylaşıldı.

Yeni Cyberpunk 2077 videoları bugün itibarıyla bizlerle buluştu. Oyunun yapımcısı ve yayıncısı CD Projekt, Night City Wire ismini verdiği yayınla yeni videoları paylaştı.

Polonya merkezli oyun stüdyosu CD Projekt RED, merakla beklenen Cyberpunk 2077 isimli oyunu üzerinde çalışmaya devam ediyordu. İki kere ertelediği oyunun, eksiksiz şekilde oyuncularla buluşmasını isteyen şirket, büyük vaatlerde bulunmuştu.


İlginizi çekebilir: Cyberpunk 2077 çıkış tarihi


Kendine has evreninde, müthiş bir RPG deneyimi sunmak üzere geliştirilmeye devam edilen Cyberpunk 2077 için bugün itibarıyla yeni videolar yayınlandı. Yayınlanan videoların ilki direkt olarak şirketten gelirken, diğeri Eurogamer isimli internet sitesi tarafından paylaşıldı.

Yeni Cyberpunk 2077 videoları Night City Wire etkinliğindeydi

Birkaç dakika önce tamamlanan etkinlik kapsamında, daha önce görmediğimiz bir karakter olan Braindance ile karşılaştık. Braindance oynanış videosu üzerine odaklanan bir sunum organize eden CD Projekt RED, karaktere dair birçok bilgiyi verdi.

Merakla beklenen yeni oynanış videosundan sonra beklenmedik bir açıklama daha geldi: CD Projekt, oyundaki hikayeden hareketle hazırlanan bir anime serisinin 2022 yılında Netflix üzerinden yayınlanacağı müjdesini verdi. Anime serisine dair çok ayrıntılı bilgiler verilmezken, sadece kapak görseli paylaşıldı.

Anime serisinden sonra yapılan açıklamalar ile PlayStation 5 ve Xbox Series X üzerineydi. Yeni nesil konsollara çıkacak Cyberpunk 2077 sürümünün çok daha iyi ve akıcı olacağı söylendi. Bunlarla birlikte yeni nesil konsollarda oyunun diğer sürümlerden çok farklı olmayacağının da altı çizildi.

Sayfanın en üstünde gördüğünüz resmi sunumla birlikte Eurogamer tarafından bir başka video daha paylaşıldı. Eurogamer editörlerinin, CD Projekt’ten birinin bilgisayarına bağlanarak oynadıkları dört saatlik süre hakkında bilgiler geldi.

Oyunun dünyası hakkında daha detaylı bilgiler Eurogamer yazısında kendine yer bulurken, dört saatten alınan bazı görüntüler ise ikinci sıradaki video ile bizlere ulaştırıldı.

The Witcher 3: Wild Hunt sonrasında geliştirilmeye başlanan ve hala üzerinde çalışılan oyun, 2020’nin en çok beklenenlerinden bir tanesiydi. Bahar aylarında çıkacağı söylenen oyun, önce Haziran ayına kaydırılmış, geçtiğimiz günlerde tekrar ertelenmişti.

CD Projekt, hem yeni nesil konsolların geliyor olmasından ötürü hem de yapılacak geliştirmelerin bulunması sebebiyle oyunu ertelediğini dile getirmişti. Oyunun yeni çıkış tarihi ise 19 Kasım 2020 olarak belirlenmişti.

Exit mobile version