Yeni CS2 Güncellemesi Yayınlandı

Geri dönen içerikler ve yenilikler...

Valve tarafından yeni CS2 güncellemesi yayınlandı. Pek çok yeniliğin yanı sıra, oyunun geneli için hata çözümlemeleri de bulunuyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Yüzlerce Oynanabilir Demo: Steam Next Fest Şubat 2024 Başladı


CS2, 2023 yılının Ağustos ayında yayınlanmıştı. Yeni bir oyundan ziyade, CS:GO oyununun Source 2 motoruna taşınmış hali oluyor ve hem görsellik hem de oynanış ile ilgili pek çok yeniliği de beraberinde getiriyor. Aradan geçen altı aylık zamanın ardından, ilk büyük CS2 güncellemesi de yayınlandı.

Yeni CS2 Güncellemesi: Silah Yarışı Modu Geri Döndü!

Oyunun genelindeki pek çok hata için çözümleme getirilir iken, Silah Yarışı (Arms Race) modunun da geri döndüğünü söyleyelim. Bu modun oynanışına göre, her silah ile rakibinizi vurmalı ve birinci olabilmek için nihai olarak da rakibinizi bıçak ile öldürmeniz gerekiyor. Bu modun Baggage ve Shoots isimli iki harita ile geldiğini de söyleyelim. Bu haritalar, CS:GO oyununda da vardı. Silah Yarışı modundakilerin ise revizyondan geçirilmiş halleri oluyor.

AMD Anti-Lag+ Özelliği CS2'den Engellenme Sebebi

Yeni güncelleme ile Kilowatt Case isimli yeni bir silah kasası da oyuna ekleniyor. Bu kasanın içeriğinde, topluluk tarafından tasarlanmış on yedi silah bitiriş hareketi ve özgün bitiriş hareketleri ile Kukri Knife bulunuyor. Ayrıca yeni müzik kiti ve deneyim puanı ile alakalı bir kozmetik özellik de bulunuyor.

Oynanış tarafında ise Zeus artık tek atışta yok olmayacak. Öyle ki, yeniden doldurabilmek için otuz saniyelik süre tanınacak. Bunun yanı sıra, satın alım menüsüne toplu iade yapabilme düğmesi ve birinci kişi mermi izlerini kapatabilme ayarı gibi yenilikler de bulunuyor.

Exit mobile version