Yeni Çıkacak Oyunlar: 8 – 14 Kasım 2021

Forza Horizon 5, Grand Theft Auto: The Trilogy The Definitive Edition ve dahası...

Önümüzdeki yedi gün boyunca yeni çıkacak oyunlar listesi netlik kazandı. Bilgisayarlarımızda ve konsollarımızda güzel vakit geçirebileceğimiz yeni oyunlar çıkmaya devam edecekler. Peki bu defa menümüzde neler var? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.


İlginizi Çekebilir: GTA Trilogy Fragmanı Yayınlandı!


Bu Hafta Yeni Çıkacak Oyunlar Hangileri Olacak?

Aşağıdaki listeye baktığımız zaman, dikkat çeken oyunların başlarında elbette Forza Horizon 5 geliyor. Standart sürümü 9 Kasım 2021 tarihinde PC (Microsoft Store ve Steam), Xbox One ve Xbox Series için satışa sunulacak olan Forza Horizon 5, serinin gelmiş geçmiş en büyük oyunu olacak. Haliyle devasa bir harita, bolca etkinlik, sayısız araba ve çok daha fazlası ile karşımıza çıkacak. yeni karakterler ile tanışacağımız ve neticeyi bizim belirleyeceğimiz Horizon Story görevlerinin yanı sıra Event Lab, Horizon Arcade, Horizon Open ve Tour gibi ilgi çekici daha başka modların olacağını söyleyelim.

Bu hafta içerisinde ayrıca Grand Theft Auto 3, Grand Theft Auto: San Andreas ve Vice City oyunlarının yenilenmiş versiyonlarının bulunduğu Grand Theft Auto: The Trilogy The Definitive Edition, Football Manager 2022, The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition ve mobil cihazlar için geliştirilen PUBG: New State de oyuncular ile buluşacak diğer oyunlar olacaklar.

yeni çıkacak oyunlar gta the trilogy definitive edition

8 Kasım Pazartesi

9 Kasım Salı

10 Kasım Çarşamba

11 Kasım Perşembe

12 Kasım Cuma

Exit mobile version